![]() |
Kulaklı Köyü Kaynarca Sakarya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kulaklı Köyü Kaynarca SakaryaKulaklı Köyü Kaynarca Bilgileri -Kulaklı Köyü Hakkında - Kulaklı Köyü Tanıtımı - Kulaklı Köyü Resimleri İlçe: KAYNARCA - İl: SAKARYA Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi Yok Sakarya Bilgiler Nüfus 836 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 54650 Alan Kodu 0264 Yönetim Coğrafi Bölge Marmara Bölgesi İl Sakarya İlçe Kaynarca Web Sitesi Kulaklı, Sakarya ilinin Kaynarca ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihçe Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur ![]() Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur ![]() Coğrafya Sakarya iline 40 km, Kaynarca ilçesine 7 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() İklim İlçemizde Marmara Bölgesinin iklimi hakimdir ![]() ![]() ![]() ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 836 1997 510 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Altyapı bilgiler Köyün, çevre köylerden de taşımalı olarak öğrencilerin geldiği tam gün eğitim-öğretim veren içinde anasınıfı da bulunan 1-8 ilköğretim okulu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|