|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, eylül, ilköğretim, ivrindi, okulu |
![]() |
7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrind'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 7 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 7 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 7 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında 7 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ İlçemizdeki tek ilköğretim okulunun ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle bugünkü okulun bulunduğu , Bedrettin Mahallesi Gümüşler Kuyusu (Karayerler ) mevkiinde Mustafa ÖZCAN ve Rüstem BİLİR ‘ e ait tarlanın 3951 metrekarelik yeri 25 Mayıs 1984 tarihinde okul alanının Belediye İmar Planı içindeki yeri gösterilmiş , bu yer aynı tarihte İl Özel İdaresi tarafından istimlak edilerek okul yeri olarak saptanmıştır ![]() ![]() 1991 – 1992 Eğitim yılında –II- kat yapımı tamamlanan okulumuzda 11 Derslik ,2 İdare Odası , 1 Sunum Odası , 1 Kitaplık , 1 Araç Odası , 1 Hizmetliler Odası ve 1 Öğretmenler Odası , Tuvaletler ve 1 Bilişim Teknolojileri sınıfı bulunmaktadır ![]() Okulumuza – II – katı ile birlikte , Okul ihata duvarı ile Kalorifer ‘ ide yapılmıştır ![]() Okulumuzun adı , okulumuzun yapımı bittikten sonra Belediyi Encümeninin aldığı kararla İVRİNDİ ‘nin Kurtuluş Günü olan “ 7 Eylül “ e atfen “ 7 Eylül İlkokulu olması İl Encümenine teklif edilmiştir ![]() ![]() 1997 – 1998 Eğitim yılından itibaren zorunlu Eğitimin 8 yıla çıkması nedeni ile okulumuzun adı “ 7 Eylül İlköğretim Okulu “ olarak değiştirilmiştir ![]() 7 Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ Adı: 7 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 7 Eylül llköğretim Okulu Ivrindi Balıkesir Telefon Numarası: 2664561204 Faks Numarası: 2664563204 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - 7 Eylül İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|