|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asmalıdere, balıkesir, bilgileri, gönen, ilköğretim, okulu |
![]() |
Asmalıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Gönen Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asmalıdere İlköğretim Okulu Bilgileri Gönen BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Gönen'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Asmalıdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Asmalıdere İlköğretim Okulu Resimleri - Asmalıdere İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuzun tarihi 1940'lı yıllara kadar dayanmaktadır ![]() ![]() 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Milli, manevi ve kültürel değerlere sahip gelişme ve iyileşmenin öncüsü, toplumda kendini en iyi ifade edebilen azimli ve özverili bireyleri Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda yetiştirmektir ![]() Misyonumuz İyi bir eğitim ortamında, çevreye duyarlı ve faydalı, iyi iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenen, kendini sürekli yenileyen, sevgi dolu bireyler yetiştirmektir ![]() Asmalıdere İlköğretim Okulu Balıkesir Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / GÖNEN Adı: ASMALIDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ASMALIDERE KÖYÜ GÖNEN BALIKESİR Telefon Numarası: 2667763008 Faks Numarası: 2667763009 E-mail Adresi: 655229@meb ![]() ![]() Web Adresi:BALIKESİR - GÖNEN - Asmalıdere İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|