Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > İç Anadolu Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çağırkan, ilköğretim, kaman, kashacı, kırşehir, meşhude, okulu, yılmaz

Çağırkan Kas.Hacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çağırkan Kas.Hacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri Kaman Kırşehir

Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim

Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Kırşehir Kaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Çağirkan Hacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu ana binası 1985 yılında tamamlanmış ve ortaokul olarak öğretime açılmıştır Ana bina 6 derslik ve 2 idare odasından oluşmuş 580 metre kare ve tek katlıdır Bunların yanında üçer kabinli kız ve erkek öğrenci tuvaleti vardır ÇAğırkan Ortaokulu olarak 1987 yılına kadar faaliyetine devam etmiş daha sonra kasabada bulunan Hürriyet ve Mimar Sinan İlkokullarıyla birleşerek Çağırkan İlköğretim Okulu adını almıştır

2003 yılında okul-veli işbirliği sonucu yapılan ek binamız 5 sınıf, 1 öğretmen odası, ve 1 tuvaletten ibarettir
Eylül 2003 tarihinde ek binanın yapımında maddi yardımı bulunan HACI MEŞHUDE YILMAZ ' ın adı okulumuza verilmiştir Kendilerine şükran borçluyuz

Şu an okulumuzda biri ana sınıf olmak üzere 9 adet dershane, 1adet Fen laboratuarı , 1adet Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 adet kütüphane, 1adet Müdür Yardımcısı odası, 1adet Müdür odası, 1adet Öğretmenler odası, 3 adet depo 1 adet basketbol ve voleybol sahası bulunmaktadır Basketbol sahasının yapımını da Çağırkan Belediyesi gerçekleştirmiştir

Çağırkan Kashacı Meşhude Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇAĞIRKAN KASHACI MEŞHUDE YILMAZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Çağırkan Kasabası
Telefon Numarası: 3867176130
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com