|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ekim, ilköğretim, keçioren, okulu |
![]() |
29 Ekim İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 29 Ekim İlköğretim Okulu Bilgileri Keçioren AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 29 Ekim İlköğretim Okulu Tanıtımı - 29 Ekim İlköğretim Okulu Resimleri - 29 Ekim İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi: Okulumuzun bulunduğu yer Çubuk Çayının kenarında yeşillikler içinde 20 hanelik küçük bir semtmiş ![]() ![]() ![]() ![]() 1952 yılında mahalle sakinlerinin gayretleri ve girişimleri sonucu okul yaptırma ve yaşatma derneği kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim gününü ebediyen yaşatabilmek, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılâplarını koruyabilmek amacı ile açılış töreninde okulun adı “29 Ekim İlkokulu” olarak isimlendirilmiştir ![]() Semtin zamanla gelişmesi ve bunun sonucunda nüfusunun artması ile var olan beş dersliğe, yığma yapıdan oluşan beş derslik daha ilave edilerek 10 (on) dersliğe çıkarılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29 Ekim İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: 29 EKİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: irfan Baştuğ Cad ![]() Telefon Numarası: 3123185179 Faks Numarası: 3123174034 E-mail Adresi: 386278@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - 29 Ekim İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|