|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, candır, ilköğretim, kalecik, okulu |
Çandır İlköğretim Okulu Bilgileri Kalecik Ankara |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çandır İlköğretim Okulu Bilgileri Kalecik AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kalecik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çandır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çandır İlköğretim Okulu Resimleri - Çandır İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ İlköğretim düzeyinde eğitim ve öğretim veren ÇANDIR İLKÖĞRETİM OKULU olarak amacımız; Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve amaçlarına bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, yaşamı seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir VİZYONUMUZ * Öğrenci Merkezli Eğitim; Öğrencilerimizin, duyuşsal, bilişsel ve devinimsel alandaki becerilerinin ve öz güvenlerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır Öğrenim etkinliklerimiz her öğrenciyi bilgi, beceri, duygu ve davranışları bakımından kendine özgü bir bütün olarak kabul ederek gerçekleştirilmektedir * Eğitim ile yaşam arasındaki örtüşmenin gerçekleşmesini sağlayan içerik ve biçimsel bütünlüğünü kurarak, eğitim ve öğretimde sürekliliği sağlamaya yönelik çalışır * Öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, bilimsel, yeniliklere açık, temel değerleri özümsemiş, bilgi ve beceri birikimini sağlamış olarak bir üst öğrenime hazırlar * Öğrencilerin ders başarılarına yönelik bireysel gelişimlerine olanak tanıyan, kendi beceri ve yetilerini değerlendirmelerini ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamaktan yanadır * Öğrencileri yetiştirirken toplumla barışık, kendi özelliklerinin farkında olan, kişiler arası ilişkiler kurma becerisine sahip, düşünce ve davranışlarını kontrol edebilen, araştıran ve soran bireyler olmaları yönünde çalışmalar yapar * Öğrencilere sağlanan ortamlar kendi yetenek ve değerlerinin farkında olan, çağdaş, yeniliklere açık, Atatürk İlkelerine bağlı bu ilkeleri özümsemiş, bireysel sorumluluğa sahip bireyler olarak hayata hazırlar * Teknolojinin kullanılması ve uygulamaların yapılmasının öğrenci motivasyonu üzerinde oluşturduğu etki nedeniyle başarının ve verimin arttırılmasında bilgisayar destekli eğitimi çalışmalarında kullanır * Demokratik anlayışın gelişmesi yönünde takım çalışmasını özendiren, paylaşımcı, öğrenciyi önemseyen ve öz denetim oluşturan okul meclisi süreçlerini hayata geçirerek gelişmesine özen gösterir Çandır İlköğretim Okulu Ankara Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çandır İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çandır İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çandır İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çandır İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KALECİK Adı: ÇANDIR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇANDIR KÖYÜ Telefon Numarası: 3128537003 Faks Numarası: 3128537244 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KALECİK - Çandır İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|