|
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, cahit, ilköğretim, merkez, okulu, zarifoğlu |
Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aksaray |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AksarayCahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu İletişim Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz bünyesinde 16 derslik, 1 Müdür Odası, 2 Müdür Yardımcı odası 1 Kütüphane, 2 Ana Sınıfı Dersliği, Müzik Dersliği, Fen Laboratuarı, Resim Atölyesi, Teknik Atölye, Bilgisayar Dersliği, Okul Kantini, Araç-gereç Odası, Öğretmen Odası, Çok amaçlı Salon ve Sığınak mevcutturToplam anasınıfı dahil 608 öğrencimiz mevcuttur Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (382) 212 92 94 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Paşaçık Mahallesi 1644Sokak No:12 Okulun Web Adresi: http://chtzarifoglumebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: chtzarifoglu@hotmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|