|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dikkat, edin, güçlere, nolur, sahipsinizdir, yardım, özel |
Dikkat! Belki Özel Güçlere Sahipsinizdir...+ Nolur Yardım Edin... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dikkat! Belki Özel Güçlere Sahipsinizdir...+ Nolur Yardım Edin...bi yerde okumuştum ama o yeri bulamıyorum o yzden aklımda kaldığı gibi anlatıyorum![]() günümüzde bazı dizilerinde ele almaktan hoşlandığı bi konu var bildiğimiz gibi: özel güçlü, yetenekli insanlar ![]() ![]() örneğin; heroes dizisinde olduğu gibi![]() ![]() ![]() ama birçoğumuz bunların sadece filmlerden ibaret olduğunu düşünürüz oysaki yanılıyormuşuz![]() ![]() ![]() İngiltere'de bir yerde her insanın(ya da bazılarının) özel güçlere sahip olduğu kanıtlandı ve insanların yararı için kullanmak amacıyla geliştirilmeye karar verildi ilk önce bazı testlerden geçiyomuşsunuz, sonra yeteneğiniz keşfedilip geliştirilmeye çalışılıyormuş![]() ![]() mesela, insanların, en karmaşık insanın bile ne düşündüklerini çoğu zaman anlıyorsanız, demekki yeteneğiniz geliştirildiğinde insanların davranışlarını önceden algılıyor olacaksınız gbi![]() ![]() forumda mevcutsa özür dilerim bn bulamadığım için sadece paylaşmak istedim ve bişi sormak için bunu paylaştım![]() ![]() yardımcı olursanız sevinirim, çünkü aklımı kaçırmak üzereyim ![]() ![]() bn bnmde özel güçlerim olduğuna inanıyorum![]() ![]() ama brz korkunç bi güç![]() ![]() size tüm açıklığıyla anlatıyorum![]() ![]() lütfen yardımcı olun![]() ![]() bn daa 5 yaşındayken birden salona gelirken annem namaz kılarken bi horoz gördüm onun yanında ama tüm detaylarıyla diil sadece çizgiler belli içi yani sadece horoz olduğunu anlayabiliyosun ama rengini falan hiç bişiyi anlayamazsınız![]() ![]() yani içi değişik sanki ışık demeti süzmesi gibi içi![]() ![]() sonra oraya geldim ve kayboldu![]() ![]() anneme söledim çocuğum die inanmadı![]() ![]() sonra çok geçmeden üzerinden aynı ışık süzmesinden bi adam gördüm![]() ![]() babama da söledim oda inanmdı![]() ![]() sonra unuttular gitti![]() ![]() ve bişi oldu o yıl nhe biliyo musunuz?? biz marmara'da oturuyoruz![]() ![]() büyük bi deprem atlattık marmara depremi 17 ağustos 1999 bn onların habercisi olarak vurguluyorum o simgeleri![]() ![]() o zaman aklım ermemişti şimdi yeni anlıyorum![]() ![]() ve şu anda 15 yaşındayım çok büyük değilim ama sanki izleniyorum gibi bi hisle yaşıyorum ve hala simgeler görüyorum ya da sesler duyuyorum geçen gün gördüm mesela epey şişmanca biri uzunduda öle birini tanımıyorum hadi peşime 3 harfli takıldı desem bn tırsarım öle şeylerden hiç çağırmadım da hele bi kre arkilerde şahit bişi oldu bna bi anda okulda arkilerin yanındayken dışarı baktım ve bişi oldu baa arkilerle biz bizeyiz toplam 5 kişi falan bi anda değişir gibi oldum titriyorum falan arkiler hemen elimi yüzümü yıkadılar ama onlarda tırstılar hemen sure mure okudular ama görseniz sanki onları korkutmaktan zevk alır birine dönmüş gibiydim çok kötü olmuştum sonra bi de simge dışında şeylerde görüyorum mesela birinin elinde yüzük gördüm yakın zamanda başından kötü bi birliktelik geçti kendimden korkmaya başladım nolur yardım edin![]() ![]() (alıntı diildir![]() ) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|