Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeği, boyu, olacak

Boyu Kadar Bebeği Olacak....

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boyu Kadar Bebeği Olacak....

Boyu kadar bebeği olacak

Doktorların tüm itirazlarına rağmen hamile kalan 92 santimlik anne 3 hafta sonra doğuracak

92 santimetre boyundaki Karina White yaklaşık 3 hafta sonra anne olmaya hazırlanıyor Doktorların tüm itirazlarına rağmen hamile kalan 32 yaşındaki Karina, “Hiçbir doktor kararımı desteklemedi

Hatta ‘Hamile kalamazsın’ diyenler oldu Ama bugün 32 haftalık hamileyim Erkek kardeşim de benim gibi kısa boylu Bu yüzden çocuğum da bu riskle karşı karşıya Doktorlar bu konuda da beni uyardı Ben bunu bir problem olarak görmüyorum Küçük olmakla başa çıktım, o da çıkacaktır Çok fazla karışık ve üzücü duygular yaşadım Fakat hayatın sana verdiklerini tamamen kabul etmen gerektiğini öğrendim” dedi

Karina’nın tek endişesi ise üzerinden bakabileceği bir bebek arabası ve ulaşabileceği bir bebek karyolası bulabilmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com