Mezardan Çıkan El |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mezardan Çıkan ElBiz Daima Pikniğe Giderdik ![]() ![]() Ben Arkadaşlarıma Gelin Şurdaki Ağacın Dibine Kadar Koşalım Dedim Arkadaşlarım Tamam dedi![]() ![]() Ve Koştukk Ağaca Tam Varacaktımki Birden dümdüz Çimenin Üstünde Sanki Birisi Ayağımı Tutmuş Gibi Yere Düştüm![]() Arkama Baktım Arkadaşlarım Daha Çook Gerideler![]() İçimden Dedimki Beni Kim Tuttu![]() Çook Şaşırmıştı Koşmayı Bırakıp Düştüğüm Yere Bakıyorduum![]() Dümdüz Yer![]() En Ufak Bir Taş Bile Yokk![]() Sonra Bırakıp Gittim![]() 3 Hafta Sonra Yine Pikniğe Geldik![]() Bu Sefer Ailemle Beraber düştüğüm Yerin Yanındaki Ağacın Dibinde Oyurduk![]() Erkek Kardeşimn Topu O Tarafa Gitti![]() ![]() Yakalamak İçin Peşinden Koştu Ve O da Aynı Benim Düştüğüm yerde Düştü![]() ![]() Ben Adeta Donmuştum![]() Çünkü Onun Nasıl Düştüğünü Görmüştüm Bir Ayağı Hava da Diğeri Dümdüz Yerde![]() Ama Nasıl Olduysa Yere Düşmüştü![]() ![]() Bunu Aileme Solemedim![]() Benim Babam Ole Şeylere Kızar![]() ![]() 1 Hafta Sonra Tekrar Oraya Geldik![]() Baktıkki![]() Orayı Kazmışlar Su Hattı Geçirecekler![]() ama Tüm elemanlar Durmuştu Bir Yere Bakıyordu![]() Benim Düştüğüm yere![]() Meğerse Orda Nezamandır bilinmeyen Bir Mezar Varmışş![]() Demekki Bizi Yere Düşüren O Mezardaki Kişiydi![]() Ben Çok Korkmuştu![]() Şimdi tam 3 Yıl Geçti Ve Hala O Korku İçimde![]() ![]() ![]() (alıntı) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|