|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilmek, douncanın, istiyorsan, kalemindengerçekleri |
Dounca'nın Kaleminden(Gerçekleri Bilmek İstiyorsan) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dounca'nın Kaleminden(Gerçekleri Bilmek İstiyorsan)Issız Vadi Bir yaz gecesi arkadaşlarla oyun oynuyorduk Saatde baya bir geç olmuştu Ben dedim arkadaşlar ben yatıyorum Arkadaşlar "Tavukmusun be oğlum" diye dalga geçtiler Yatağımı hazırladım ve yatmaya gitmeden önce bir bardak su ve dişlerimi fırcalamıştım Sonra yatağıma girdim Sonra bir gürültü koptu ve arkadaşların yanında gittim hemen Ama arkadaşlar yoktu Sonra odalarına baktım ordada yoktular Hemen aşağı indim ve arkadaşlarımı masayı ters çevirmiş öyle oyun oynuyor Dedim ki "Oğlum manyakmısınız,çıkın evde oynasanıza" dedim Baktım kimseden cevap vermedi Yanlarına gittim arkadaşım kafasını eğmişti Dedim bana bakın "Yukarı çıkıyoruz" dedim Hepsi bana bakıyordu ve birden gözleri kapkara olmaya başladı ben hemen yukarı kaçtım Yöneticinin evinini önündeyim kapıyı kırarcasına çalıyorum Yöneticinin kafası eğikti ve ayakları tersti Birden o hızla binadan çıktığımda sokakta herkez bana bakıyordu Bn karakola doğru gidiyordum Karakola tam geldiğim karşıdan karşıya geçiyordum Sağa sola bakmadan geçtim Sonra nöbetçi polis buldum ve herşeyi anlatttım Ama ben polislere hiç ayakları ve gözlerine bakmamıştım 10 tane polis geldi ve dedi gelin biz sizi güvenli bir yere götürecez dedi Hemen nöbetçi polise baktığımda onunda ayağı ters ve gözleri uzaktan siyah inci gibi parlıyordu Birden bir uyandım arkadaşlarım başımda "Ne oluyor" dedi Bende hiçbirşey yok diyerekBir daha yatmak istemedim Çünkü bir daha rüyamda bunu görebilirdim![]() Not: Bu bir hayal ürünüdür Bunu yazan benim hiçbir yerden kopyalanmamıştır![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|