![]() |
'''' Sevgi Ve Güzellik '''' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() '''' Sevgi Ve Güzellik ''''SEVGİ VE GÜZELLİK "Bebeğimi görebilir miyim" dedi yeni anne ![]() Anne ve bebeğini seyreden doktor hızla arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan yıllar geçti, çocuk büyüdü ve okula başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Büyük bir çocuk bana ucube dedi ![]() ![]() ![]() Küçük çocuk bu kadersizliğiyle büyüdü ![]() ![]() ![]() ![]() "Hiçbir şey yapılamaz mı?" diye sordu ![]() Doktor "Eğer bir çift kulak bulunabilirse, organ nakli yapılabilir" dedi ![]() Böylece genç bir adam için kulaklarını feda edecek birisi aranmaya başlandı ![]() "Hastaneye gidiyorsun oglum, annen ve ben, sana kulaklarını verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sır" dedi ![]() Operasyon çok başarılı geçti ve adeta yeni bir insan yaratıldı ![]() ![]() ![]() "Bilmek zorundayım, bana bu kadar iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbir sey yapamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu derin sır yıllar boyunca gizlendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Annen hiçbir zaman saçını kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu" diye fısıldadı babası" ![]() ![]() Gerçek güzellik fiziksel görünüşe bağlı degildir, ancak kalptedir! Gerçek mutluluk, gördüğün şeyde değil, asıl görünmeyen yerdedir ![]() ![]() ![]() Gerçek sevgi, yapıldığı bilinen şeyde değil, yapıldığı halde bilinmeyen şeydedir!" |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|