Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, gerçke, hikayeleri, yaşanmiş

Yaşanmiş Gerçke Aşk Hikayeleri

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşanmiş Gerçke Aşk Hikayeleri

ARKADAŞLAR AŞAĞIDA YAZILANLARIN HEPSİ GERÇEKTİR SAYGILAR

ÖĞRENCİME AŞIĞIM

27 yaşında bir kadın öğretmenim Uzun bir süre önce bir öğrencimin bana karşı bir şeyler hissettiğini fark ettim Yada kendi kafamdan böyle bir senaryo yarattım Ben bazen yaparım bunu çünkü aşka aşığım

Ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım Bu duygu büyüdü büyüdü, sonuçta ben de bunalımlar, bocalamalar başladı Kendimden utanıyordum, bir başkası anlasa ne yapardım?

İnsanların şekillendirdiği ve bizim hiçbir söz hakkımızın olmadığı değer yargıları olmasa bu yaşadığım normal sayılır Duygular yargılanmamalı ve özgürce yaşanmalı

Sonuçta benden 10 yaş küçük, tam olgunluğa erişmemiş ama çocukta sayılmayan öğrencime bağlandım Sanki o dünyamdaki diğer yarımdı Ölünceye kadar aynı duygularla sevebileceğim tek kişi Ben onu yalnız bu dünyada değil, öldükten sonra da sevmek isteyen, onun yanından bir saniye bile ayrılmak istemeyen, onu canımdan bir parça gibi gören bir deliyim Onu dünyanın en güzel yaratığı, en harika varlığı olan bir çılgınım Onunla bir gelecek imkansız, bunu biliyorum ama isterdim ki hiç olmazsa ona olan duygularımı kendime rahatça söyleyebileyim

O, bu sene mezun olacak Benim onu görebilme şansım büyük ihtimalle hiç yok O nasıl, ne yapıyor, iyimi, hiçbir zaman öğrenemeyeceğim Böyle bir olay var mıdır sizce? Konuşamadığım, soramadığım, haber alamadığım, bakamadığım, göremediğim, kendi içimde bile yaşayamadığım aşk, sevgi, ya da her neyse

Böyle bir acı var mı? İsterdim ki evlendiğini, mutlu, sağlıklı olduğunu göreyim onun hayatının her döneminden haberdar olayım, yeter ki o varken ölmüş farz ederek yaşamayayım Beni anlamıyorsunuz değil mi? Tanrıdan şunu diliyorum; tekrar başka bir hayatta olabilme imkanım olursa, beni onunla aynı şartlarda, aynı yerde, hiç ayrılmamak üzere buluştursun lütfen beni ve duygularımı anlamaya çalışın HULYA

her şey telefonda başladı

Onunla 1999 haziran ayında tanıştım Ve tanıştığım o ilk anda ona aşık oldum Tanışmadan önce çalıştığımız firmalar dolayısıyla sürekli telefonla görüşüyorduk Bu arada onun evli ve bir kızı olduğunu öğrendim Zamanla aramızda çok iyi bir arkadaşlık başlamıştı ve birbirimizi merak ediyorduk

Haziran ayında firmamız bir davet verdi Tanışmaya karar verdik Ne de olsa sadece arkadaşdık Tanışmamız davet gibi kalabalık bir ortamda olmayacağı için dışarıda buluşmaya karar verdik Onu beklerken bir yandan da cep telefonlarımızla konuşuyor Birbirimizi bulmaya çalışıyorduk En sonunda karşı karşıya geldik ve ben ona o ilk and aşık oldum Gülüşü, konuşmaları, bakışları…

Başbaşa çok güzle bir yemek yedik Gülüşmeler, konuşmalar… derken ayrılık vakti geldi ve hiç bu kadar üzülmemiştim Daha yeni tanışmamıza rağmen sanki ben ona yıllardan beri tanıyormuşum, hep yanındaymışımda ayrılmışız gibi hissettim

Sonra altı ay kadar hiç yüz yüze görüşmedik Artık telefonda da nadir konuşuyorduk Hayal kırıklığına uğradığını düşünmeye başlamıştım ki eşindne ayrıldığını öğrendim Sonra bir telefon konusşması tüm geleceğimi dğeiştirdi O da beni beğenmiş fakat evli olduğu için hiç bir şey söyleyememiş Zamanla eşi ile arasındaki problemler daha da büyüdüğü için ve birbirlerini daha fazla yıpratmamak için ayrılmaya karar vermişler

İki seneye yakın görüşmeye devam ettik çok zor günleri birlikte atlattık Ama çok gzüel günleride birlikte yaşadık Çünkü biz her şeyden önce arkadaştık Şu an nişanlıyız ve çok kısa bir zaman sonra evleniyoruz Isterim ki her kez benim kadar mutlu olsun, herkez sevdiğinin elini istediği zaman tutabilsin ve onu her an yanında bulabilsin…
E Başerli

MEKTUPLA GELEN AŞK

Ben Özlem19 yaşındayımarkadaşlıklar için ilginç olabilen bir mektup kata loğuna özellik ve adres gönderdimO zamanlarda aşkın varlığına inanmıyordumİzmir,Hatay dan gelen bir mektup hayatımı değiştirdiBen de İzmir de olduğum için buluşmaya karar vermiştik Telefonun ardından ertesi gün için sözleşmiştikbuluşmaya yarım saat geç kalmıştımİleride hayatımı alt üst edeceğini tahmin bile edemediğim esmer,uzun boylu,yakışıklı birisiyle karşılaştım

Anlaştığımız gibi sinemaya gidecektik ve Şelale filmine gittikFilmin başlamasına çok olduğu için neskafelerimizi içerken sohbete daldıkOnun gibi erkeklerin var olmadığını düşünürken şaşkınlıkla onu dinliyordumFilmi izledik ve sahilde kola içiyordukHava soğuktu,çıkarıp ceketini vermişti aşkım

Annesi ve kardeşiyle tanıştığımda onlarda çok sevmişlerdi beniTabii ki bende onlarıYaşadığımız eski kötü tecrübeleri,aşk sandığımız anları unutmuştukŞimdi bir parçam halini aldı her gün birlikteyizgerisini o anlatsın

Adım Barış23 yaşında çok romantik biriyim ve aşktan sevgiden kopmuş olduğumu hisseciğim zaman kendimi Özlemin yanında buldumBende öyle olacağını sanmıyordumDiğer kızlardan farkı yoktur diye düşünüyordumDaha öncede aşkı yaşadımYani öyle sanıyordum Aşk Özlemle yaşanırmış 3 aylık ilişkimize rağmen birbirimizi fazla tanımadığımıza halde Sevgililer Günün de evlenme teklif ettim Sahilde ve yıldızların altındaydık O da cevabını kocaman bir öpücükle verdi Bu arada ilk buluşmamızda yarım saat değil 45 dakika beklemiştim O an bilseydim onu ömrüm boyunca beklerdim 3 gün sonra nişan yüzüklerimiz takıldı 17,02,2002 tarihinde nişanlandık Şimdi ben anlatıyorum Yani Özlem Ben ilkleri hep Barış’ ta yaşadım Hayatımda ilk çiçek veren erkek, elimi gerçekten sevgiyle sımsıcak tutan ve beni gerçekten kıskanan erkektir onu bulduğum ve onu sevdiğim için Allah’a şükrediyorum İnşallah evlenince sizlerle mutluluğumuz tekrar paylaşırız Umarım güzel ve kısa zamanda oluşan sevgimiz, sonsuza kadar sürer özlem

EMEĞE SAYGI

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com