![]() |
Mevlan A |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlan AKadiköy camiinde vaaz vermekte olan O ![]() * Hocam diye sormuslar ![]() getirir mi? Demirci hoca : * Zannetmiyorum, diye cevap vermis ![]() amma, bütün gün kamçi yiyip duruyorlar ![]() ![]() ![]() Mevlana, müridlerinden biriyle giderken, birkaç köpegin sarmas dolas uyuduklarini görür ![]() Müridi: Güzel bir kardeslik örnegi der ![]() ibret alsa ![]() Mevlana, tebessüm ederek karsilik verir ![]() Aralarina bir kemik ativer de gör kardesliklerini ![]() ![]() ![]() ![]() Amerikali is adami, Çinliyle alay ederek sormus: * Mezarlarina koydugunuz pirinçleri ölüleriniz ne zaman yiyecek? Çinli basini kaldirmadan cevap vermis: * Sizin ölüleriniz koydugunuz çiçekleri kokladigi zaman ![]() ![]() ![]() Ingiliz garson Türk müsteriye: * Çanakkale de çok askerimizi öldürdügünüz için sizleri pek sevmeyiz,deyince ![]() Bizimkinden gayet soguk kanli su cevabi almis: * Orada ne isiniz vardi? Lafi uzatanlara ne yapmak lazim diye Farabi'ye sormuslar, söyle demis: * Uzun konusani kisa dinlemeli ![]() Materyalist ögretmen ögrencisine: * Söyle bakalim Allah nerede? Eger bilirsen bir portakal verecegim ![]() Ögrenci: * Siz bana O'nun olmadigi yeri gösterin, ben size bir bahçe dolusu portakal vereyim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|