![]() |
Çelişkiler Birbirini Çeker... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çelişkiler Birbirini Çeker...Jerrye saskin bir halde baktikdan sonra söyle dedim ![]() "Dayi mi?" Adam bu defa sirti ile duvara yaslanmisti ve ikimizi dinliyordu ![]() Jerry bana bakarak"Kylee tanistirim yegenim Jensen ![]() Jensen adindaki bu adama baktim ve oda basini sag sola tartmaya basladi ![]() "Neden daha önce anlatmadin?" diye sordum Jerryye ![]() Jerry Jensene bakti sonra da bana dönerek ![]() "Ne bilim gerek duymadim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kylee biraz isim var aksam sizde konusuruz Canim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jensen bana bakarak burnunu kivirdi ![]() "Ne? Ne var?" diye sordum ![]() Surat asarak söyle cevab verdi ![]() ![]() "Nedenmis ?"diye sordum ![]() "Anlatdigi kiz bu kadar aptal degildi sanki ![]() ![]() ![]() ![]() "Bende tanisdigimiza memnun OLMADIM" diye cevab vererek bende ayrildim oradan ![]() Laboratuvar kompleksine dogru gidiyordum ki arkadasim Elizayi gördüm ![]() ![]() ![]() Beraber kantine indik ![]() ![]() ![]() ![]() Cok güzel bir elma gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne kadar güzel bir Elma dimi? Ama malesef bundan sadece birtane var" diyerek birden almayi isirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jensen" dedim kendi kendime " Jensen Balck, elbetde hesaplasiriz ![]() ![]() ![]() ![]() "Kylee birsey mi dedin ?" diye sordu ![]() "Yoo, hadi su masaya oturalim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALınTıDır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|