![]() |
Kaptan Bravo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaptan BravoGünün birinde acik denizlerde yol alirken, gözcü seslenmis diregin tepesinden, "heyyoooo, uzakta bir korsan gemisi göründüüüüü ![]() ![]() ![]() " Bunun üzerine tüm mürettebat dehset icinde saga sola kosusturmaya baslamis ![]() "bana kirmizi gömlegimi getirin ![]() Yardimci derhal kaptanin kirmizi gömlegini getirmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra, gözcü bu kez bir degil, iki korsan gemisini tespit etmis uzaklarda ![]() ![]() ![]() Kaptan Bravo bu kez de kirmizi gömlegini istemis ve yine korsanlari duman etmis ![]() "Kaptanim, niye savastan önce kirmizi gömleginizi istiyorsunuz, cok merak ettik de, bagislayin sormakla bir kusur ediyorsam ![]() ![]() ![]() Bravo soruyu cevaplamis: "Sundan istiyorum evladim ![]() ![]() ![]() ![]() "Ortaligi bir sessizlik kaplamis, sadece denizin sipirtisi ve rüzgarin yelkenlere dokunusu duyuluyormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Safak sökerken gözcü bu kez bir degil, iki degil, ama tam ON korsan gemisinin yaklasmakta oldugunu tespit etmis ![]() ![]() Kaptan Bravo celik gibi gözleriyle gemisine yaklasan korsan filosuna bakmis, sonra korkusuzca adamlarina dönmüs ve sakin bir sesle bagirmis: "Kahverengi pantolonumu getirin bana!" |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|