![]() |
Canx Felaket - Sen Üzülme (Rap) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canx Felaket - Sen Üzülme (Rap)Canx Felaket - Sen Üzülme (rap) üzülme bebegim sen üzülme ![]() ![]() bu günlerde gececek günün birinde acilari maziye gömecegiz ![]() ![]() aydinliga tekrardan geri dönecegiz ![]() ![]() gölge düsecek hayinlerin üzerine ![]() ![]() bizi ayiramizlar asla kimse ![]() ![]() göz yaslarina dayanamam ben bebegim ne olursun sen üzülme acilara gömülmüs bizim her günümüz ![]() ![]() her gecen gün ikimizde hüzünlüyüz ![]() ![]() ne zaman bitecek bu iskence ![]() ![]() ne zaman dönecegiz eski günlere ![]() ![]() simsicacik bana sarilisin yeterdi ![]() bir gülüsün dünyalari verirdi ![]() ![]() o günlerden uzakdayiz artik ![]() ![]() sevgimiz soluyor ![]() ![]() ![]() ![]() her defasinda sana baktigimda ![]() ![]() yaniyor bu kalbim acimasizca ![]() ![]() ![]() dayanamiyor senin üzülmene ![]() ![]() göz yaslarini durmadan dökmene ![]() ![]() herkez karsi bizim sevgimize ![]() ![]() herkezin bir izi var üzerimizde ![]() ![]() amaclarina ulasamiyacak kimse yeterki bebegim sen üzülme ![]() ![]() sen benim yanimda oldugun sürece ![]() ![]() bela hos gelir, gelsin dercesine ![]() ![]() meydan okurum tüm serefsizlere ![]() ![]() cekemeyenlerin cani cehenneme ![]() ![]() gerekirse yürürüm senin icin ölüme ![]() ![]() izin vermem ben senin üzülmene ![]() ![]() bitecek bu iskence günün birinde ![]() ![]() yeterki bebegim sen üzülme ![]() ![]() bu kötü günleri atlatmaliyiz ![]() ![]() destek olmaliyiz biz birbirimize ![]() ![]() sevgimizin gücüyle birlikte ![]() ![]() ![]() ![]() mutsuzlugumuz sevinc verir elaleme ![]() ![]() o yüzden dönelim bebegim eski günlere ![]() ![]() sev beni tekrardan tekrardan delicesine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|