Damardan Gelsin, Sarki Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damardan Gelsin, Sarki SözleriHarcadim omrumu hep senin icin Sevinmek bir hayal, sevmemek ziyan Ettigim duadan, umide kadar doktugum gozyasim, nefretim ziyan Yaradan dog demis, bende dogmusum Bir gonule gir demis, seni bulmusum Ne yazik sayende, sefil olmusum ibreti alemi gormemek ziyan Omrumden caldigin zamana yazik Ugrunda verdigim son nefes ziyan Bilirim bu dunya sensiz yasanmaz Sensiz bir dert ile gune baslanmaz Sende bil kahrini, bu can dayanmaz Yasamak cok guzel, seninle ziyan Al beni vur yere, parca parca et Istersen sev beni, istersen kahret Bumudur sevene verdigin kiymet Sevmenin boylesi, ölmekten ziyan Yaradan dog demis, bende dogmusum Bir gonule gir demis, seni bulmusum Ne yazik sayende, sefil olmusum ibreti alemi gormemek ziyan Omrumden caldigin zamana yazik Ugrunda verdigim son nefes ziyan Orhan Gencebay - Ziyankar |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damardan Gelsin, Sarki SözleriSenden bir hatira Bana bu sarki Birgun gitsen bile Hatiran yeter Unutmak mumkunmu Boyle bir aski Birgun gitsen bile Hatiran yeter Bir yanda yasanan O guzel gunler Bir yanda anilar Bir yanda dunler Seni yasatacak Neler var neler Bir gun gitsen bile Hatiran yeter Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri bitirir zaman Ask bir hatiradir, Maziden kalan Bir gun gitsen bile Hatiran yeter Bir yanda yasanan O guzel gunler Bir yanda anilar Bir yanda dunler Seni yasatacak Neler var neler Bir gun gitsen bile Hatiran yeter Ferdi Tayfur - Hatiran yeter |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damardan Gelsin, Sarki SözleriSesinden martilar uyumaz oldu Sessizce sahile vurun dalgalar Mecnun Leylasini arayip buldu Benide yarime gotur dalgalar Vurun dalgalar Sahilde oturmus seni beklerim Deryalardan kopup gelin dalgalar Konusun benimle sevdigim gibi Dinleyin derdimi hircin dalgalar Vurun dalgalar Burhan Cacan - Vurun dalgalar |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damardan Gelsin, Sarki SözleriItirazim var bu zalim kadere Itirazim var bu sonsuz kedere Felegin cilvesine, hayatin sillesine Dertlerin cumlesine, itirazim var Yarim kalan sevgiye Su emanet gulmeye Yasamadan ölmeye Itirazim var Ben hep yenilmeye mahkum muyum Ben hep ezilmeye mecburmuyum Itirazim var, bu yalan dolana Benim su dertlere ne borcum varki Tuttu yakami birakmiyor Benim mutlulukla ne zorum varki Bana cehennemi aratmiyor Itirazim var degismez yazima Itirazim var bu dertli sansima Sevginin sahtesine Hayatin cilvesine Talihin boylesine Itirazim var Yalan dolu gozlere Durulmamis sozlere Dost olmayan yuzlere Itirazim var Ben hep yenilmeye mahkum muyum Ben hep ezilmeye mecburmuyum Itirazim var, bu yalan dolana Benim su dertlere ne borcum varki Tuttu yakami birakmiyor Benim mutlulukla ne zorum varki Bana cehennemi aratmiyor Bulent Ersoy - Itirazim Var |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Damardan Gelsin, Sarki SözleriSana vuruldum diye, dusman oldular bana Tanimiyorlar beni canim koydugum yolluma Carelerim tukenmez, boyle sevdam olcukca Kanim cekiyor gulum, asilik var soyumda Her sey senin ugruna Katlanmak boyun borcum Helalim olacaksin Baska yolu yok bunun Sen Yarim olacak Baska yolu yok bunun Geceler hayirsizdir Gorunmuyor tuzaklar Yolunuma burumus, secilmiyor uzaklar Bin dereden su gelse Temelinden yiksalar Yine vazgecmem gulum Incelen yerden kopar Edip Akbayram - Her sey senin ugruna |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|