Engin Nurşani Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriAdına Bır Çizik Çektim Yalanla yeminle nara yaktığım Sözlerini bile bile unuttum Usanmazdım saatlerce baktığım Gözlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim Sana çok bağlıydım ümüdüm vardı Onun için bu can sana yalvardı Ömrümün üstünde yıllar yol aldı İzlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim Yüreğime kazdım senin adını Ben almadım alan alsın tadını Terk eyledim en sevdiğim kadını Yüzlerini bile bile unuttum Unuttum adına bir cızık çektim |
08-12-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriDerbederim gozlerim yollarda kulagim seste derbederim perisanim gelsene bulbul aglar oldu altin kafeste derbederim perisanim gelsene canim gelsene bulbul aglar oldu altin kafeste derbederim perisanim gelsene canim gelsene ana kuslar doner yuva basina avci vurmus yara almis dosunde ayri kalmis yavrusundan esinden derbederim perisanim gelsene canim gelsene ayri kalmis yavrusundan esinden derbederim perisanim gelsene canim gelsene nursani umudu kesmedi senden kizsanda kussende ayrilma benden sen bana lazimsin boylesi gun degil derbederim perisanim gelsene canim gelsene sen bana lazimsin boylesi gun degil derbederim perisanim gelsene canim gelsene |
08-12-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriGülom Bu gece de uykularım Böldüm gülom gülom gülom senin için Terketmedim bu diyarı Kaldım gülom gülom gülom senin için Şimdi senden çok uzakda Ne olduysa oldu hakda Bıraktığın son durakda Geldim gülom gülom gülom senin için Nurşanide hal kalmadı Tutacağım dal kalmadı Geçti bahar gül kalmadı Soldum gülom gülom gülom senin için |
08-12-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriMutlumusun Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Seyret gece mehtabini dinle aşkin hitabini Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Kalleşligin kitabini yazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Sevmem sevda pazarini sevda sözü yazarini Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Nurşani`nin mezarini kazdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin |
08-12-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriNe Vicdansiz Ele Kaldim ne vicdansiz ele kaldim yaradan hep sovduler kov ettiler beni gor ne vicdansiz ele kaldim yaradan hep sovduler kov ettiler beni gor dolanirim yersiz yurtsuz aradan tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor dolanirim yersiz yurtsuz aradan tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor yitirdim benligim kime benzedi sanki bir divane oldum gezerim yitirdim benligim kime benzedi sanki bir divane oldum gezerim issiz bir kenarda kaldi mezarim tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor issiz bir kenarda kaldi mezarim tuzak kurup av ettiler beni gor tuzak kurup av ettiler beni gor nursaniyim gercek yolu izledim belki birgun bosa cikmaz sozlerim nursaniyim gercek yolu izledim belki birgun bosa cikmaz sozlerim icimde sir dolmus saklar gizlerim en sonunda soylettiler beni gor en sonunda soylettiler beni gor icimde sir dolmus saklar gizlerim en sonunda soylettiler beni gor en sonunda soylettiler beni gor |
08-12-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriNeden Doğru Söylemedin Sana nasıl inanmıştım Neden doğru söylemedin Benim olursun sanmıştım Neden doğru söylemedin Birden bire tez değiştin İki damla suda taştın Seni canımdan sevmiştim Neden doğru söylemedin Bir gün benden bıkacaksın Hatır gönül yıkacaksın Madem bunu yapacaktın Neden doğru söylemedin Nurşaniyem ben yorgunum seven gönlüme dargınım sence sonu yoktur bunun neden doğru söylemedin |
08-12-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriUnutmadım Ki Bince yıl yaşlıyım yarası bende unuttummu sandın sandın unutmadım ki şimdi öc almanın sırası bende unuttunmu sandın sandın unutmadım ki 2x Onca aydın yakıp ozan astınız ozan astınız canımıza kıymak oldu kastınız hüseyini kerpe ada kestiniz unuttummu sandın sandın unutmadım ki Gelecek endişe bakarım çünkü bakarım çünkü 1400 sene çektim bu yükü maraş çorum sivas sanmayın dünkü unuttunmu sandın sandın unutmadım ki |
08-12-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriVerin Benim Sevdiğimi iflah etmez hiç kimseyi iki sevenin vebali vay verin benim sevdiğimi sizin olsun dünya malı vay bağırıyom duymuyorlar çağırıyom duymuyorlar gönlüm bir güzeli sevdi onu bana vermiyorlar vay meftuniyem birden soldum gah boşalıp gahi doldum vay sanki poyraz yeli oldun esiyorsun deli deli vay bağırıyom duymuyorlar çağırıyom duymuyorlar gönlüm bir güzeli sevdi onu bana vermiyorlar vay |
08-12-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Engin Nurşani Tüm Şarkı SözleriYabancı Zaman mı hızlandı vakit bir başka x2 Gecemi kaybettim günler yabancı Geçen yıllar gençliğimi götürdü Hayalin yarine dünler yabancı Geçen yıllar gençliğimi götürdü Hayalin yarine dünler yabancı Şu ulu çınarın boynu bükülmüş x2 Daha güz gelmeden dalı dökülmüş Hangi fırtınadan kökü sökülmüş Baharda bir başka inler yabancı Hangi fırtınadan kökü sökülmüş Baharda bir başka inler yabancı Nurşaniyem sen ölürsen nem kalır x2ü İnsan isen bir kız seven can kalır Zalım zulum eder sanma zam kalır İnsana insanlık kimler yabancı Zalım zulum eder sanma zam kalır İnsana insanlık kimler yabancı |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|