Ferhat Göçer Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ferhat Göçer Şarkı SözleriAklım Sende Kalır Geceleri Gözlerin Ninni Olur Uykularıma Gün Doğunca Sözlerin Merhem Olur Kaygılarıma Hele Birde Başın Omzuma Düşerse Hele Birde Gözyaşın Yanağımda Sönerse Aşkım Destan Olur Arzun Ferman Olur Nerden Baksan Zaman Mekan Yalan Olan Derdin Bende Kalır AKlım Sende Kalır Nerden Baksan Zaman Mekan Yalan Olan Korkarsan Karanlıktan Işığın Ben Olurum Korkarsan Yalnızlıktan Yoldaşın Ben Olurum Aşkım Destan Olur Arzun Ferman Olur Nerden Baksan Zaman Mekan Yalan Olan Derdin Bende Kalır AKlım Sende Kalır Nerden Baksan Zaman Mekan Yalan Olan ********************** Başın Öne Eğilmesin Aldırma Gönül Aldırma Ağladığın Duyulmasın Aldırma Gönül Aldırma Gönül Aldırma Dışarda Deli Dalgaalr Gelip Duvarları Yalar Seni Bu Sesler Oyalar Aldırma Gönül Aldırma Gönül Aldırma Seni Bu Sesler Oyalar Aldırma Gönül Aldırma Gönül Aldırma Ağladığın Duyulmasın Aldırma Gönül Aldırma Gönül Aldırma ************************** Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için? Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin! Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM! ****************************** * Sendede İz Kaldımı Bu Talihsiz Hikayeden Dayanıyormu Kapılarına Anılar Aniden Gögüsünü Sıkıştırıyormu Zaman Zaman Hiç Faydası Yok Bilsemde Gitti Giden Geçilmiyor Acıdan Dünya Yanıyor Görüyormusun Kendi Acına Gömülmekten Mahçup Oluyorsun Günden Kovsan Geceden Giriyor Bıçak Gibi Hasret Uykularında Çığlık Çığlığa Çağırıyorsun Gel Gel Ne Olur Gittiğin Yerden Hayat Çok Sert Çekilmiyor Sensiz Gel Gel Ne Olur Gittiğin Yerden Hayat Çok Sert Katlanmak Zor Sensiz Bir Dua Gibi Adını Tekrarlıyorum Ateşe Verdim Ömrümü Yakıyorum Bir Dua Gibi Adını Tekrarlıyorum Ateşe Verdim Ömrümü Yakıyorum Son Aşkım Sensiz Yalnızlığım Anlamsızlığım Tadı Olmadan Ömrün Umutsuzluğumu Gördün Dokunduğum Hiçbir Tende Kokun Yok Aradığım Mutluluğu Gözlerinde Buldum Yaralarım Artık Uzakta Bir Yerde Sessizce Küllenip Savruluyor Sen Son Aşkım Son Ümidim Olacaksın Kalbimde Herzaman Tek Kalacaksın Ruhum Dudaklarında Hayat Buluyor Yaşadığım En Büyük Aşk Sen Olacaksın ****************************** Saçmalama nolur çare çok nasıl gidersin İstedigin herşey sanki yok değer mi dersin Başkaları bilmez görmez o nasıl bir duygu Al elini kalbime bir ko işte gerçek bu Her yer soğuk hep karanlık Kendi kendime tarifsiz Ayrılmamız çok gereksiz Şimdi uzaktan sebepsiz Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsanda İkimizde aşık bir tek farkla Benimki senden biraz fazla ************************ CENNET BANANE GELECEKSE DÜNYANIN SONU BITECEKSE BITSIN ARTIK HAYAT YOLU KORKUM YOK ICIM RAHAT HUZURLA DOLU ASKI YASADIM SENLE BIR ÖMÜR BOYU YÜZÜMDEKI CIZGILERIN BILE ADI SEN ALDIGIM HER NEFESIN SEBEBI SEN YÜZÜMDEKI CIZGILERIN BILE ADI SEN ALDIGIM HER NEFESIN SEBEBI SEN DÜNYAYA BIRDAHA GELSEM SEVGILIM ARAR BULURUM YINE SENI SEVERIM CENNETI DEYISMEM SACININ TELINE ÖMRÜMÜN YETIGI KADAR SENI SEVERIM DÜNYAYA BIRDAHA GELSEM SEVGILIM ARAR BULURUM YINE SENI SEVERIM CENNETI DEYISMEM SACININ TELINE ÖMRÜMÜN YETIGI KADAR SENI SEVERIM BANANE GELECEKSE DÜNYANIN SONU BITECEKSE BITSIN ARTIK HAYAT YOLU KORKUM YOK ICIM RAHAT HUZURLA DOLU ASKI YASADIM SENLE BIR ÖMÜR BOYU YÜZÜMDEKI CIZGILERIN BILE ADI SEN ALDIGIM HER NEFESIN SEBEBI SEN YÜZÜMDEKI CIZGILERIN BILE ADI SEN ALDIGIM HER NEFESIN SEBEBI SEN DÜNYAYA BIRDAHA GELSEM SEVGILIM ARAR BULURUM YINE SENI SEVERIM CENNETI DEYISMEM SACININ TELINE ÖMRÜMÜN YETIGI KADAR SENI SEVERIM DÜNYAYA BIRDAHA GELSEM SEVGILIM ARAR BULURUM YINE SENI SEVERIM CENNETI DEYISMEM SACININ TELINE ÖMRÜMÜN YETIGI KADAR SENI SEVERIM ****************************** * Kız hayırsız kuruttun kanımı Hadsiz hesapsız kırdın sol yanımı Hiç huyum değil almadın ahımı Aahhhh Ben tartamam çekmez terazim Kul hakkını Yolun açık olsun turnam özgürsün Günü gece basar bazen Gönül gözün görsün Hırsız çaldın canımın yarısını Sürdün bahtıma katran karasını Hiç huyum değil almadın ahımı Aahhhh Ben tartamam çekmez terazim Kul hakkını Yolun açık olsun turnam özgürsün Günü gece basar bazen Gönül gözün görsün *************************** Yastayım yoksun,yine varligim surunuyor sensizligim bilinmiyor sen gittin gideli ellerim hep titriyor kalbim bu acıyı saklıyor yillar sonra bile hic kimseye soyleyemedim bu sevdayi kalbime gömdum ve sen öldün simdi eşim dostum beni hastayim saniyor yastayim hiç kimse bilmiyor seni son gordugum yerde yillar sonra o gun geldi yine aklima bu kez bir elimde kizim icimde firtina göçüp gittigin o yol da sen varmissin gibi her gece isigi kapatmadim gel görki ben hala yokluguna alisamadim simdi eşim dostum beni hastayim saniyor yastayim hiç kimse bilmiyor çok zor o kadar yıl sonra itiraf etmek bu aşkı bertaraf etmek bu kez sana söyleyecek ne cok sey vardı isterdim bak unutmadım demek yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim sen öldün ben bu sevdayı kalbime gömdüm şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım hiç kimse bilmiyor bugun doğum günün yanında değilim bu yüzden hiç iyi değilim yaşlandım artık bıraktığın gibi değilim üstelik bir kizim var evliyim yıllar sonra bile hiç kimseye söyleyemedim bu sevdayı kalbime gömdüm ve sen öldün şimdi eşim dostum beni hastayım sanıyor yastayım hiç kimse bilmiyor sen varmışsın gibi hergece ışığı kapatmadım hastayım hiç kimse bilmiyor |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|