Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Beyaz Giyme Toz olur- Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel Beyaz giyme Tanirlar, Seni Yolcu sanirlar Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel Alcak Ceviz dallari, Siva beyaz kollari Yar nereden geleyim, hep Sarmislar Yollari Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel Yar nerden geleyim, hep Sarmislar Yollari Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Ah Hamamcı- Ah hamamcı bu hamama aman Güzellerden kim gelir Ah ne bileyim ay efendim aman Günde yüzbin can gelir Ardında cariyesi ile aman Önünde sultan gelir Yağma yağmur esme rüzgar aman Yolda yolcum var benim aman Ah serimi sevdaya saldım aman Yar ile cengim var benim |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Beni Unutma- Bir gün gelirde unuturmuş insan En sevdigi hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni beni unutma, beni beni unutma, beni beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni beni unutma, beni beni unutma, beni beni unutma O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de raslasa Beni unutma |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Boş Çerçeve- Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede Aşkların en güzelini Yalnız sende bulmustum Son defa seyredeyım O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çercevede |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Bu Gece- Bilmem hayal miydi yoksa düş müydü Gönül arzusunu buldu bu gece Yalın kılıç mıydı bir ateş miydi İçerim köz ile doldu bu gece Bilemedim gece ile gündüzü Seçemedim güneş ile yıldızı Mestane gözleri mest etti beni Aklımı başımdan aldı bu gece Vardım huzuruna gördüm yüzünü Haydar semahını döndüm bu gece Kurak toprak idim gül bahçesinde Çağladım aktım sel oldum bu gece |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Bulut Gelir- Bulut gelir seher ile Çiçek açar bahar ile Herkes sarılmış yar ile Yağma yağmur Esme bre deli rüzigar Yarim yoldadır Bulut gelir pare pare Dördü aktır dördür kare Sen açtın sineme yare (gönlüme) yare Yağma yağmur Esme bre deli rüzigar Yarim yoldadır Bulut gelir duman olur Dağı taşı dolandırır Ahım tutar süründürür |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Bir Fırtına Tuttu Bizi- Bir Firtina tuttu bizi, deryaya kardi O bizim Kavusmalarimiz a yarim, Mahsere kaldi O bizim Kavusmalarimiz a yarim, Mahsere kaldi Mapushanede yata yata,yanlarim cürüdü Pencerden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü Pencerden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü Yeni Cezve yeni Cezve, kaynar kaynamaz oldu O benim nazli yarimin dilleri, söyler söylemez oldu O benim nazli yarimin dilleri, söyler söylemez oldu |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Bir Bahar Akşamı- Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz neden başınızı öne eğdiniz İçimde uyanan eski bir arzu İçimde uyanan eski bir arzu Dedi ki yıllardır aradığın bu şimdi soluyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz daha önceleri neredeydiniz |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Buruk Acı (Segah)- Gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı Hayat öyle bir han ki acı içimde hancı Sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı Yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı Bu ne bitmez çileymiş neden hala dolmadı Sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Ceyran- Arakçının mendedir ceyran Sermişem çemendedir ceyran Alem güzele dönse ceyran Menim gözüm sendedir ceyran Aşığın çohtur senin çohtur Kirpiğin ohtur senin ohtur Derdinden men deliyem Heç haberin yohtur senin yohtur Derdinden men deliyem ceyran Haberin yohtur senin ceyran Ulduz dönüp ay olmaz ceyran Vaz geçmeden yaz olmaz ceyran Gönül seven gözele ceyran Güzellikte tay olmaz ceyran Aşığın çohtur senin çohtur Kirpiğin ohtur senin ohtur Derdinden men deliyem Heç haberin yohtur senin yohtur Derdinden men deliyem ceyran Haberin yohtur senin ceyran |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Divane Aşık Gibi- Divane aşuk gibi da yar dolaşırım yollarda Divane aşuk gibi da dolaşırım yollarda Kız senun sebebune Kız senun sebebune Kaldım istanbullarda kaldım istanbularda Kız senun sebebune Kız senun sebebune Kaldım istanbullarda kaldım istanbularda Baban beni Babandanda bir kerecik istesin Baban beni Babandanda bir kerecik istesin Allahin emri ile,Allahin emri ile Gelinim olsun desin,Gelinim olsun Allahin emri ile,Allahin emri ile Gelinim olsun desin,Gelinim olsun Sar belune belune da karadeniz kuşağı Sar belune belune da karadeniz kuşağu E kız sende delisun E kız acep delisun Alsam hapu uşağu Alsam hapu u E kız sende delisun E kız acep delisun Alsam hapu uşağu Alsam hapu u Yüksek dağun kuşiyum da selviye konacağum Yüksek dağun kuşiyum da selviye konacağum İste beni babamdan iste beni anamdan Vermezse kaçacağım Vermezse kaçacağum İste beni babamdan iste beni anamdan Vermezse kaçacağım Vermezse kaçacağum Al şalum yeşil şalum da dağlaru dolaşalum Al şalum yeşil şalum da dağlaru dolaşalum Sen yağmur ol ben bulut sen yağmur ol ben bulut Maçkada buluşalum Maçkada buluşalum Maçkada buluşalum Maçkada buluşalum |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Eklemelidir Koca Konak- Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlı da yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya aman aman Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Orta da boylu bir güzele vurgunum Bizim bağın menekşesi al oluR aman aman Âlem de sevdiğine de yanar kul olur Sevdiğini alamayan del olur aman aman Haydi haydi gidelim aynalı konağa üçümüz Taze de şeftalidir bizim yükümüz Bizim bağa giderken serhaya Çektiler kolumdan da beni tenhaya Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar kabil bile dar gelir Bu gençlikte ölüm bile bana zor gelir |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Elif Dedim Be Dedim- Elif dedim be dedim aman Yar ben sana ne dedim? Kuş kanedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elifim noktalandı aman Az derdim çoklandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah çeyizim bohçalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezarım tahtalandı |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Gele Gele Geldik- Gele gele geldik Bir kara taşa yazılanlar gelir Sağ olan başa emman efendim Bizi hasret koyan kavim kardaşa Bir ayrılık bir yoksulluk Bir ölüm emman efendim Nice sultanları tahttan indirir Nicesinin gül benzini soldurur emman efendim Niceleri dönmez yola gönderir Bir ayrılık bir yoksulluk Bir ölüm emman efendim |
Zara Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zara Şarkı Sözleri-Havalanma Telli Durnam- Ah havalanma telli durnam Aman aman aman hey Uçup gitti yele karşı Ah niye doğdun sarı yıldız Mavi yıldız yıldız yıldız yıldız dön Zülüflerin tel tel olmuş Aman aman aman ey Döküp gitme ele karşı Ah niye doğdun sarı yıldız Mavi yıldız yıldız yıldız yıldız dön Evler yıkan beller büken Kanlı mı oldun kervan kıran dön dön dön dön Ahh şahinim var bazlarım var Aman aman aman hey Baharım var yazlarım var Ah niye doğdun sarı yıldız Mavi yıldız yıldız yıldız yıldız dön Yara tenha sözlerim var Aman aman aman hey Ben diyemem ele karşı Ah niye doğdun sarı yıldız Mavi yıldız yıldız yıldız yıldız dön Evler yıkan beller büken Kanlı mı oldun kervan kıran dön dön dön dön |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|