Cüneyt Tek Nazar Boncuğu Şarkısı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cüneyt Tek Nazar Boncuğu ŞarkısıCüneyt Tek Nazar Boncuğu şarkı sözü Cüneyt Tek Nazar Boncuğu şarkısı 2011 Cüneyt Tek Nazar Boncuğu nazar boncuğu cüneyt tek Ben Eski Günleri Özledim Hüzünlü Yağmurlu Ara Sıra Kavgamız Oldu Oda Nazar Boncuğu Çok Acıyor Ruhum Düştü Kaderin Eline Bize Hasret Doluyum Yokmu Bir Çare Çok Acıyor Düştü Kaderin Eline Bize Hasret Doluyum Yokmu Bir Çare Yeniden Uzat Elini Bırak Ağlayayım Gittiğinden Beri Kendimle Kavgadayım Ben Eski Günleri Özledim Hüzünlü Yağmurlu Ara Sıra Kavgamız Oldu Oda Nazar Boncuğu Çok Acıyorum Düştü Kaderin Eline Bize Hasret Doluyum Yokmu Bir Çare Yeniden Uzat Elini Bırak Ağlayayım Gittiğinden Beri Kendimle Kavgadayım Ben Eski Günleri Özledim Hüzünlü Yağmurlu Arasıra Kavgamız Oldu Oda Nazar Boncuğu Ey Sevgili Yaar Neyleyin Ne Etsin Can Hayalinle Ey Sevgili Yar Bana Sen Lazımsın Gülme Halime Yeniden Uzat Elini Bırak Ağlayayım Gittiğinden Beri Kendimle Kavgalıyım Ben Eski Günleri Özledim Hüzünlü Yağmurlu Ara Sıra Kavgamız Oldu Oda Nazar Boncuğu |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|