![]() |
Hepsi - Nükleer Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hepsi - Nükleer Şarkı SözleriHepsi - Nükleer dört üç, iki bir sendeki sorun bence kibir kime baksan eriyormuş gülüşünle ölüyormuş Hayret bana birşey olmadı Bu zoruna da gitmiş olmalı Karşı konulmuyormuş sana Sen onu külahıma anlatsana Gez göz arpacık bu aşk biraz yapmacık Bana böyle şeyler deme sen Top tüfek nükleer daha neler var neler Ateşe devam et istersen Olmaz işim olmaz Ne savaşınla ne sevişinle Yok yok hiç işim olmaz Ne bakışınla ne gülüşünle Yorma benide kendini dört üç, iki bir sendeki sorun bence kibir kime baksan eriyormuş gülüşünle ölüyormuş Hayret bana birşey olmadı Bu zoruna da gitmiş olmalı Karşı konulmuyormuş sana Sen onu külahıma anlatsana Gez göz arpacık bu aşk biraz yapmacık Bana böyle şeyler deme sen Top tüfek nükleer daha neler var neler Ateşe devam et istersen Olmaz işim olmaz Ne savaşınla ne sevişinle Yok yok hiç işim olmaz Ne bakışınla ne gülüşünle Yorma benide kendinide Yapma ! Uğraştırma Sevmiyorum Yapma ! Uğraştırma İstemiyorum Gez göz arpacık bu aşk biraz yapmacık Bana böyle şeyler deme sen Top tüfek nükleer daha neler var neler Ateşe devam et istersen |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|