![]() |
Keremcem Veda Edersek Şarkısı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keremcem Veda Edersek Şarkısı SözüKeremcem Veda Edersek sözleri Veda Edersek şarkı sözü Keremcem Söyleme sus vakti geçti Ayrılık zamanı geldi Alışmışım bitanem demeye Sensizlik biraz boş geldi Söyleme sus vakti geçti Ayrılık zamanı geldi Alışmışım bitanem demeye Sensizlik biraz boş geldi Soruyorum kendime hatam neydi Suçlu muydu ruhum neden acı çekti Veda edersek için sızlamazmı Ayrılırsak gözlerin dolmazmı Ellerim boş kalbimse tutsak Anladımki bu aşk bana yasak Veda edersek için sızlamazmı Ayrılırsak gözlerin dolmazmı Ellerim boş kalbimse tutsak Anladım ki bu aşk bana yasak Eskimiş defterin son sayfası Sende kalmış sanki bir parçası Anladım sevdanın bedeli bu Kimbilir frumdasnet hangimiz suçlusu Soruyorum kendime hatam neydi Suçlu muydu ruhum neden acı çekti Veda edersek için sızlamazmı Ayrılırsak gözlerin dolmazmı Ellerim boş kalbimse tutsak Anladım ki bu aşk bana yasak Veda edersek için sızlamazmı Ayrılırsak gözlerin dolmazmı Ellerim boş kalbimse tutsak Anladım ki bu aşk bana yasak Veda edersek için sızlamazmı Ayrılırsak gözlerin dolmazmı Ellerim boş kalbimse tutsak Anladım ki bu aşk bana yasak Veda edersek |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|