Seda Sayan Dimi Ama Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seda Sayan Dimi Ama SözleriSeda Sayan Dimi Ama Sözleri Seda Sayan Dimi Ama Şarkısı Seda Sayan Dimi Ama Sana kalsa hep hazırda beklemekteyim Gece gündüz çıkmaz yollar gözlemekteyim Bilmiyorsun senden uzak daha mutluyum Seni değil artık aşkı özlemekteyim Kader ağlarını ördü bitirdi Seni gönlüme önce getirdi Zamanı geldi aldı götürdü Hadi ağla ağla ağla hadi beni dinlemediğin için Özle özle özle hadi beni gittin kimin için Öyle böyle şöyle deme bana söylediğimi bi düşün Çare şimdi bende dimi ama bittin benim için Sana kalsa hep hazırda beklemekteyim Gece gündüz çıkmaz yollar gözlemekteyim Bilmiyorsun senden uzak daha mutluyum Seni değil artık aşkı özlemekteyim Kader ağlarını ördü bitirdi Seni gönlüme önce getirdi Zamanı geldi aldı götürdü Hadi ağla ağla ağla hadi beni dinlemediğin için Özle özle özle hadi beni gittin kimin için Öyle böyle şöyle deme bana söylediğimi bi düşün Çare şimdi bende dimi ama bittin benim için Ağla ağla ağla hadi beni dinlemediğin için Özle özle özle hadi beni gittin kimin için Öyle böyle şöyle deme bana söylediğimi bi düşün Çare şimdi bende dimi ama bittin benim için |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|