Sevda Yaman Cesaretim Yok Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevda Yaman Cesaretim Yok Şarkısı SözleriSevda Yaman Cesaretim Yok - Sevda Yaman Cesaretim Yok Şarkı Sözü - Sevda Yaman Cesaretim Yok sözleri Sevda Yaman Cesaretim Yok Şarkı Sözleri Yüzüme bakma utanırım itiraf edemem Gözlerime baksanda Anlasan bile bunuda diyemiyorum Vaz mı geçsem gerimi dönsem Nasıl söylesem Haykırabilmek çok zor Sabredebilmek çok zor Seni seviyorum ama Cesaretim yok cesaretim yok İnanki gizli aşkım cesaretim yok Sonsuza kadar kalbime gömdüm seni Ne olur sakın orda şikayetçi olma İşte en sonunda bak itiraf ediyorum Ne olur sende bana sımsıkı sarılsana Sende beni seni sevdiğim kadar Severmiydin bana söyle Yoksa beni böyle yalnızlığa mahkum Eder miydin bana söyle Sende sevsen aşkım desen Ne kaybederdin bana söyle Haykırabilmek çok zor Sabredebilmek çok zor Seni seviyorum ama Cesaretim yok cesaretim yok İnan ki gizli aşkım cesaretim yok Sonsuza kadar kalbime gömdüm seni Ne olur sakın orda şikayetçi olma İşte en sonunda bak itiraf ediyorum Ne olur sende bana sımsıkı sarılsana |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|