Töre Cengiz Kal Benle Şarkısı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Töre Cengiz Kal Benle Şarkısı SözleriTöre Cengiz Kal Benle - Töre Cengiz Kal Benle Şarkı Sözü - Töre Cengiz Kal Benle sözleri Töre Cengiz Kal Benle Şarkı Sözleri Yanıktı yüreğim yaralıydı bedenim İlk defa çiçek verdi sende ümitlerim Sen durup baktıkça kıpırdamış be kalbim Deniz olmuşsun bende yelken açmış sevgim Yanıktı yüreğim yaralıydı bedenim İlk defa çiçek verdi sende ümitlerim Sen durup baktıkça kıpırdamış be kalbim Deniz olmuşsun bende yelken açmış sevgim Aş istemem senden aşk istemem bil yar Yeterki kal benle yaralı yüreğimi sar Gün bilmedim ben hiç gün görmedim inan Gün doğacak seninle varlığım elinde yar Aş istemem senden aşk istemem bil yar Yeterki kal benle yaralı yüreğimi sar Gün bilmedim ben hiç gün görmedim inan Gün doğacak seninle varlığım elinde yar Ağlarken kara gece bir başıma bitkin Solardı sevdamın renkleri sessiz Asırlardır bekledim gelmeni sevgilim Alıştım gözlerine yapamam artık sensiz Ağlarken kara gece bir başıma bitkin Solardı sevdamın renkleri sessiz Asırlardırbekledim gelmeni sevgilim Alıştım gözlerine yapamam artık sensiz Aş istemem senden aşk istemem bil yar Yeterki kal benle yaralı yüreğimi sar Gün bilmedim ben hiç gün görmedim inan Gün doğacak seninle varlığım elinde yar |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|