|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kargalar, murat, sözleri, yılmazyıldırım, şarkısı |
![]() |
Murat Yılmazyıldırım Kargalar Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Yılmazyıldırım Kargalar Şarkısı SözleriMurat Yılmazyıldırım Kargalar şarkısı sözleri Murat Yılmazyıldırım Kargalar şarkısı sözü Murat Yılmazyıldırım Kargalar sözleri: İşte şu bildiğimiz kara kuşçuklar Kargalar Geceden kalan gölgeler Birden tepeme üşüştüler Korktum kargalardan Beni alıp gidecekler diye Ah yapmayın kargalar gak gaklamayın Yapmayın kargalar Gak Gaklamayın Sizi ben kandırmadım Peynirinizi çalmadım Ben o kadar aç değilim ki Aşıkları ********net ayırmadım Ah yapmayın kargalar Gak gaklamayın Yapmayın kargalar Beni benden almayın Karganın biri gak demiş Biri çık şu dala bak demiş Karga çıkmış bakmış o dala Biri demiş bu karga ne kargalar Ben demedim ben demedim Bu bir tekerleme Kargalarla ben alay etmedim Dünya cennetimdir Kargalar kardeşimdir Bir tek ruhum var benim Beni ondan ayırmayın Ah yapmayın kargalar Gak gaklamayın Yapmayın kargalar Beni benden almayın Ben hiç tilki olmadım ki Paylaşmak ibadettir Ah yapmayın kargalar Gak gaklamayın Yapmayın kargalar Gak gaklamayın Yapmayın kargalar Beni benden almayın Yapmayın kargalar Gak gaklamayın |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|