![]() |
Makedonya Nın Eurovision Şarkısı 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Makedonya Nın Eurovision Şarkısı 2011Makedonya eurovision 2011 song Makedonya eurovision 2011 şarkı sözü Makedonya eurovision şarkısı 2011 2011 Makedonya eurovision şarkısı Vlatko Ilievski - Rusinka Koža nežna, bela kako snegot nov, neizgazen ![]() Oči sini, kako vedro nebo, vo niv sum zaroben ![]() Jas Makedonec, a ona Rusinka ![]() Jas dobredojden kako muzika, muzika! Muzika, što ne ja razbiram ![]() Ni „kakaljin”, ni „kamaja”, ma, ništa ne ja razbiram ![]() I „kakaljin” i „kamaja”, za nea se kje naučam ![]() Ni „kakaljin”, ni „kamaja”, ma, ništa ne ja razbiram ![]() I „kakaljin” i „kamaja”, za nea se kje naučam ![]() Jas Makedonec, a ona Rusinka ![]() Dajte i votka a mene rakija ![]() Muzika, muzika, što ne ja razbiram! Ni „kakaljin”, ni „kamaja”, ma, ništa ne ja razbiram ![]() I „kakaljin” i „kamaja”, za nea se kje naučam ![]() Lala, lala, lala, lala… ![]() ![]() Ni „kakaljin”, ni „kamaja”, ma, ništa ne ja razbiram ![]() I „kakaljin”, ni „kamaja”, za nea se kje naučam Х2 Za nea se kje naučam TÜRKÇE ÇEVİRİSİ: Yumuşak bir cilt,kar gibi beyaz,taze,dokunulmamış Bulutsuz gökyüzü gibi mavi gözler beni esir aldı Ben bir makedon erkeğim,o bir rus kızı Onu(rus kızını)müzikle,müzikle selamladım Kızın anlamadığı müzikle selamladım Ne “kakaljin”kelimesini , ne de “kamaja” yı, oh birşey anlamıyorum Ve O kız için herşeyi,”kakaljin” ve “kamaja” yı da öğreneceğim Ne “kakaljin”kelimesini , ne de “kamaja” yı, oh birşey anlamıyorum Ve O kız için herşeyi,”kakaljin” ve “kamaja” yı da öğreneceğim Ben bir makedon erkeğim,o bir rus kızı Kıza biraz votka,ve bana da rakı ver Kızın anlamadığı müzik,müzik Ne “kakaljin”kelimesini , ne de “kamaja” yı, oh birşey anlamıyorum Ve O kız için herşeyi,”kakaljin” ve “kamaja” yı da öğreneceğim Lala, lala, lala, lala ![]() ![]() ![]() Ne “kakaljin”kelimesini , ne de “kamaja” yı, oh birşey anlamıyorum Ve O kız için herşeyi,”kakaljin” ve “kamaja” yı da öğreneceğim O kız için herşeyi öğreneceğim |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|