Letonya Nın Eurovision Şarkısı 2011 |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Letonya Nın Eurovision Şarkısı 2011Latvia eurovision 2011 song Letonya eurovision 2011 şarkı sözü Letonya eurovision şarkısı 2011 2011 Letonya eurovision şarkısı 2011 Eurovision Letonya temsilcisi Angel in Disguise isimli parçasıyla Musiqq ikilisi oldu Musiqq Angel in Disguise isimli şarkının sözleri ve türkçesi Woke up tonight, looked at the moon Bu gece uyandım,mehtaba baktım Blinding light filled up my room Göz kamaştırıcı bir ışık odamı doldurdu Looked to my right my better half Sağıma-hayat arkadaşıma (eşime)-baktım And it's alright, if it's all I have Eğer sahip olduğum herşey buysa sorun yok I let it ride, I'm satisfied Kafaya takmam,ben memnunum Just be mine Sadece benim ol Kill me with killa kiss Öldüren(müthiş) bir öpücükle öldür beni Kill me with tempting lips Baştan çıkarıcı dudaklar(ın)la öldür beni Stare at me with candy eyes Şeker gözler(in)le uzun uzun bak bana Love me with luscious thighs Nefis kalçalar(ın)la sev beni Angel in disguise Maskeli meleğim (Kılık değiştirmiş meleğim) Not a day goes by, not without you Sensiz,bir günüm geçmez Crossing my mind, if you only knew Aklımdan geçiyor(sun),sadece (bunu) bilseydin Keep hope alive, Hayat dolu(bir halde)ümit etmeye devam et I have faith in you Benim sana inancım var Two worlds collide, honest and true İki dünya çarpışır,doğru ve gerçek You're my lullaby, passion for life Sen benim ninnimsin,hayata karşı tutkumsun My starlit night Yıldızlı gecemsin Kill me with killa kiss Öldüren(müthiş) bir öpücükle öldür beni Kill me with tempting lips Baştan çıkarıcı dudaklar(ın)la öldür beni Stare at me with candy eyes Şeker gözler(in)le uzun uzun bak bana Love me with luscious thighs Nefis kalçalar(ın)la sev beni Angel in disguise Maskeli meleğim (Kılık değiştirmiş meleğim) It's simple, like you and I Bu basit,sen ve ben gibi Just spread your wings and learn to fly Sadece kanatlarını iki yana aç ve uçmayı öğren I must be one lucky guy Ben şanslı bir adam olmalıyım With a girl like you right by my side Tam benim tarafıma yakın olan senin gibi bir kızla birlikte No sweat, imma do this right Endişe etme,bunu düzgün yapacağım Bring the moon to the moonless sky Ay olmayan gökyüzüne Ay getireceğim Yeah, I see the stakes are high Evet,görüyorum-direkler yüksek But this story ends with no goodbye Ama bu hikaye bir veda olmadan sona erer Girl, I'm qualified, I get what I see Sevgilim,ben uzmanım ,gördüğümü anlarım No need to try Denemeye ihtiyacım yok I'll make sure your dream will never die Hâyâlinin asla son bulmayacağını temin ederim Kill me with killa kiss Öldüren(müthiş) bir öpücükle öldür beni Kill me with tempting lips Baştan çıkarıcı dudaklar(ın)la öldür beni Stare at me with candy eyes Şeker gözler(in)le uzun uzun bak bana Love me with luscious thighs Nefis kalçalar(ın)la sev beni Angel in disguise Maskeli meleğim (Kılık değiştirmiş meleğim) Spread your wings and fly Kanatlarını aç ve uç |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|