Çatal Lokması Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çatal Lokması Tarifi YapılışıÇatal Lokması Tarifi - Çatal Lokması Yapılışı - Çatal Lokması Malzemeleri Malzemeler: - 3 su bardağı un - 1 su bardağı yoğurt - 2 yumurta - 2 çay kaşığı kabartma tozu - 2 su bardağı sıvı yağ - 6 yemek kaşığı bal Hazırlanışı: Derin bir kaba unu döküp ortasını açın Sıvıyağ hariç bütün malzemeyi kaba ekledikten sonra pütürsüz bir hamur haline gelene kadar yoğurun Hamurunuzu silindir şeklinde yuvarlayın 5 cm’lik parçalara bölün Her parçanın 2 ucunu ½ cm kadar kesin Hazırladığınız lokmaları kızgın sıvı yağda kızartıp emici kağıda çıkartın Üzerine bal gezdirip servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|