Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
lokması, ramazan, sütlü, tarifi, yapılışı

Sütlü Ramazan Lokması Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sütlü Ramazan Lokması Tarifi Yapılışı



Sütlü Ramazan Lokması Tarifi - Sütlü Ramazan Lokması Yapılışı - Sütlü Ramazan Lokması Nasıl Yapılır - Sütlü Ramazan Lokması Malzemeleri



MALZEMELER
Yarim paket tereyagi veya margarin
2 bardaktan biraz eksik ince irmik
2 su bardagi süt
4 adet yumurta
3 su bardagi seker
3 su bardagi su

YAPILIŞI
Önce serbetini hazirlayip sogumaya birakin Yarim paket yagi tencerede eritin Içine irmigi koyun, hafif ateste kivami gelinceye kadar kavurun Üzerine soguk olarak 2 bardak süt döküp karistirin Çok hafif ateste sütünü çekmesi için agzi kapali olarak bekletin Tekrar karistirip sogutun 4 adet yumurtayi teker teker kirarak yedirin Hamurdan küçük küçük parçalar alin Avuç içinde bu hamurlari yuvarlayip bir kaba dizin Tavada kizdirdiginiz ayçiçek yaginda kizartin Yagini süzdürerek önceden hazirladigiriz serbetin içine atin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.