Yumuşak Pasta Kreması Tarifi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yumuşak Pasta Kreması TarifiYumuşak Pasta Kreması Tarifi 75 gr tereyağı 3 yemek kaşığı süt 25 gr şeker 1 yemek kaşığı pekmez 300 gr şeker, elenmiş Tereyağı, süt, 25 gr şeker ve pekmezi bir kabın içinde, içerisinde sıcak, fakat kaynamayan su bulunan bir kabın içine oturtun Yağ ile şeker eriyene dek arada karıştırın Bunlar eriyince sıcak suyun üzerinden alıp şekeri katın ve düzgün bir görünüm alana dek tahta kaşıkla çırpın Not: Kremanın pastalarda düzgün bırakmak istiyorsanız, hemen kekin üstüne döküp tutması için bırakın Girdap ya da kıvrımlar yapacaksanız, soğumasını bekleyip sonra kekin üstüne sürün |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|