Yumuşak Pasta Kreması Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yumuşak Pasta Kreması Tarifi



Yumuşak Pasta Kreması Tarifi

75 gr tereyağı
3 yemek kaşığı süt
25 gr şeker
1 yemek kaşığı pekmez
300 gr şeker, elenmiş

Tereyağı, süt, 25 gr şeker ve pekmezi bir kabın içinde, içerisinde sıcak, fakat kaynamayan su bulunan bir kabın içine oturtun Yağ ile şeker eriyene dek arada karıştırın Bunlar eriyince sıcak suyun üzerinden alıp şekeri katın ve düzgün bir görünüm alana dek tahta kaşıkla çırpın

Not: Kremanın pastalarda düzgün bırakmak istiyorsanız, hemen kekin üstüne döküp tutması için bırakın Girdap ya da kıvrımlar yapacaksanız, soğumasını bekleyip sonra kekin üstüne sürün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.