Buğu Kebap Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Buğu Kebap Tarifi YapılışıBuğu Kebabı Tarifi - Buğu Kebabı Nasıl Yapılır - Buğu Kebabı Malzemeleri Malzemeler - 3 Avuç Arpacık Soğan - 2 Adet Defne Yaprağı - 1 Adet Domates - 1 Çay kaşığı Kekik - 1 Kg Kuşbaşı Koyun Eti - 4 Diş Sarımsak - 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ - Kararında Karabiber, Tuz Hazırlanışı Düdüklü tencereye et, yağ, doğranmış soğan, sarımsak, rendelenmiş domates, kekik, defne yaprağı, tuz, karabiber konup karıştırılır Su koymadan kapak kapatılır Hafif ateşte bir saat pişirilir Buhar iyice çıktıktan sonra kapak açılır Pilav ve salata ile servis yapılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|