Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
rummane, tarifi, yapılışı

Rummane Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rummane Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir



Rummane Tarifi, Yapılışı, Tarifi Nedir





malzemeler
1 kg parça et
1kg patates
2 yemek kaşığı tereyağı
250 gr kaşar peyniri
1 kahve fincanı ketçap
tuz,karabiber,kimyon

yapılışı

Parça etimizi düdüklüde 15 dk pişirdikten sonra 1 yemek kaşığı tereyağımızla ( tuz ve karabiberimizide ilave edelim) kavuruyoruz

Patatesleri haşlayıp rendeliyoruz,rendelenmiş patateslerimizi, tuz ,kimyon, tereyağı ve rendelenmiş 125 gr kaşar peynirimizle harmanlıyoruz ve tepsimize elimizle bastırarak yerleştiriyoruz
Üzerine kavurmamızı yayıyoruz ve sulandırdığımız ketçabımızı döküyoruz
Rendelenmiş kaşar peynirimizin kalan yarısını üzerine serpiştirip önceden ısıtılmış fırınımızda kaşar peynirlerimiz eriyene kadar pişiriyoruz…

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.