![]() |
Tavuk Ciğeri Pate Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Ciğeri Pate Tarifi Yapılışıtavuk ciğeri nasıl pişirilir - tavuk ciğeri tarifi - tavuk ciğeri ile neler yapılır - kremalı tavuk ciğeri - muskatlı tavuk ciğeri tarifi MALZEMELER 1 kg tavuk ciğeri 100 gr çiğ krema 1 su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı limon suyu 1 adet bir küçük soğan 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat tuz karabiber HAZIRLANIŞI Tavuk ciğerlerine soğan, tuz ve karabiberi katıp, bir tencereye koyun, üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün ![]() Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, tavuk suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirin ![]() Tavuk ciğerinin hazmı, kaz ciğerinden daha kolaydır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|