![]() |
Fileto Et Sarma (Alman Mutfagi) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fileto Et Sarma (Alman Mutfagi)Malzemeler: Et suyu 3 bardak Sığır eti (Sırt kısmından) 700 gr Un 3 kaşık Hardal 4 silme çay kaşığı Taze kereviz yaprağı 2 sap Tereyağı Karabiber (Taze çekilmiş) Salatalık (turşuluk) 2 adet Tuz Pırasa (Doğranmış) 1 adet İç yağı 25 gr ![]() Domuz pastırmasi 4 ince dilim Havuç (Doğranmış) 1 adet Soğan (Küçük, çok ince çentilmiş) 1 adet Öncelikle sığır etini 4 ince dilim halinde kestirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|