Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbasi, fransiz, garbür

Garbür Çorbasi ( Fransiz)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Garbür Çorbasi ( Fransiz)



MALZEMELER

8 kişilik

2 adet iri soğan

2 çorba kaşığı yağ

2 adet iri patates

1 adet iri havuç

1 küçük kereviz

1 adet orta boy kabak

1 küçük kereviz

15 adet ayşe fasulye

2 çorba kaşığı un

1 tatlı kaşığı tuz

12 su bardağı et suyu



HAZIRLANIŞI

Soğanı piyaz gibi doğrayın Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin Sonra püre makinasından geçirin Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.