![]() |
Borş - Rus Mutfagi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borş - Rus MutfagiMalzemeler 300 g pişmiş sigir eti 1 kirmızı pancar 2 çorba kaşığı tereyagi 1 soğan 1 fincan un 1 havuç 2,5 lt et suyu 1 kereviz 1 demet maydanoz 1 patates 1 demet dereotu 1 domates 320 g beyaz lahana 1 limon 1 su bardağı krema 1 sivri biber Yapılışı Sebzeleri yıkayıp temizleyin, soyun ve 2-3 mm kalınlığında dilimlere ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|