![]() |
Balık Ezmesi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balık Ezmesi Tarifi YapılışıBalık Ezmesi tarifi - Balık Ezmesi yapilisi - Balık Ezmesi nasil yapilir ![]() Malzemeler, 200 gram ton balığı konservesi 1 diş sarımsak Yarım limonun suyu 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz 250 gram krem peynir Damak tadınıza göre tuz, karabiber Hazırlanışı, Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün ![]() Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın ![]() Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın ![]() Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın ![]() Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin ![]() Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın ![]() Afiyet olsun ![]() Öneriler, Dilerseniz balık ezmesini krema sıkma torbasının içine doldurarak, şık şekiller vererek servis yapabilirsiniz ![]() Kivi parçalarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|