Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balık, ezmesi, tarifi, yapılışı

Balık Ezmesi Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balık Ezmesi Tarifi Yapılışı



Balık Ezmesi tarifi - Balık Ezmesi yapilisi - Balık Ezmesi nasil yapilir




Malzemeler,

200 gram ton balığı konservesi

1 diş sarımsak

Yarım limonun suyu

1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi

1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz

250 gram krem peynir

Damak tadınıza göre tuz, karabiber

Hazırlanışı,

Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün

Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın

Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın

Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın

Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin

Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın

Afiyet olsun

Öneriler,

Dilerseniz balık ezmesini krema sıkma torbasının içine doldurarak, şık şekiller vererek servis yapabilirsiniz

Kivi parçalarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.