Karides Haslama Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karides Haslama Tarifi YapılışıKarides Haşlama Tarifi - Karides Haslama Nasıl Yapılır Malzemeler Karides ( istenilen buyuklukte) ½ tencere su 1 corba kasik tuz 1 tane kuru sogan 1 corba kasik sirke gerekiyor once bizlere, Yapılışı: Tenceremize suyu, tuzu, soganimizi dograyalim atese koyalim, kaynamaya baslarken sirkeyi ilave edelim icine, kaynama noktasinda yikanmis temizlenmis karidesleri atalim kaynar suya, karideslerin pisme surelerini buyukluklerine gore ayarlamamiz gerekiyor, kucuk ebatta olanlar 6-7 dakikada pisiyor, jumbo diye tabir edilen buyuk karidesler ise 15 dakikada hazir oluyor, kivamini siz arada kontrol edin, cok haslanirsa makbul olmaz Bu sekilde hazirlanan karidesleri her sekilde kullanabilirsiniz, |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|