|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
işe, kullanılır, rapidspread, yarar |
![]() |
Rapidspread Nedir ? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rapidspread Nedir ? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır ?RapidSpread Nedir ? Ne İşe yarar? Nasıl Kullanılır ? RapidSpread ![]() ![]() RapidSpread sayesinde dosyalarınızı tek seferde 10 siteye birden yükleyebilirsiniz ![]() Tek yapmanız gereken dosyanızı seçtikten sonra yüklenmesini istediğiniz siteleri seçmek ve en alttaki kutucuğu işaretleyip yüklemek ![]() Yükleme bittiğinde verilen bağlantıda ise tüm sitelerden indirme adreslerini görebilirsiniz ![]() Ayrıca RapidSpread'de boyut sınırı yoktur, siteler izin verdiği sürece en büyük dosyaları bile yükleyebilirsiniz ![]() Bir diğer önemli özelliği ise, aynı anda birden fazla dosya yüklemenize izin vermesidir ![]() Dosyaları Yükleyebileceğiniz Siteler: RapidShare Uploaded ![]() Mediafire Megaupload Filefront Zippyshare Zshare Sendspace FileFactory EasyShare Depositfiles Imageshack www ![]() ![]() örnek yükleme Gözat dan yüklemek istediğiniz dosyayı seçiyorsunuz (birden fazla dosya yükleyecekseniz aynı işlemi istediğiniz kadar tekrarlıyorsunuz ben örnekte 2 dosya ekledim) remove ile dosyanın yüklemesini iptal edebilirsiniz alt kısımdan dosyanın yüklenmesini istediğiniz adresleri işaretliyorsunuz (sitelerin izin verdiği dosya boyutlarını site adı üzerine gelip beklediğinizde bir baloncuk içinde görürsünüz) son olarak en alttaki "site kurallarını kabul ediyorum" kutucuğunu işaretleyip Upload&Spread butonuna basıyorsunuz ve yükleme başlıyor ![]() ![]() sitelerden birine tıklandığında dosyanız o sitedeki haliye görünür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|