Windows 7 Kurulum, Resimli Anlatım

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Windows 7 Kurulum, Resimli anlatım

Windows 7'nin beta sürümü çıktı Windows'un bu sürümü Vista'ya özellikle görsel olarak çok benziyor fakat bazı düzenlemelerin yanı sıra, güvenlik daha kararlı hale gelmiş Ayrıca sistemi Vista kadar yormuyor Bu yüzden özellikle şu an vista kullananlara, Windows 7'yi tavsiye edebilirim

Bu bölümde, Windows 7'nin download linklerini, Windows 7'nin nasıl kurulduğunu ve Windows 7'den ekran görüntüleriyle birlikte karşılaştırılmalı görsel anlatımları göreceksiniz

Windows 7 Kurulum, Resimli anlatım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Windows 7 Görünüm Ve Özellik Olarak Nasıl?

Bir kullanıcı için, masaüstü düzeni önemlidir, windows 7'nin masaüstü ilk etapta kafanızı karıştırabilir, fakat windows vistadan çok farklı olmadığını anlayacaksınız Farklardan biri de Başlat menüsünde arama özelliği (down hack) Vistada arama yaptığınızda sadece sol bölümde (programlar bölümü) arama ile ilgili sonuçlar direk olarak çıkıyordu Windows 7'de arama yaptığınızda, başlat menüsünün 2 kefeside arama ile ilgili sonuçları yine direk olarak gösteriyor

Çözünürlük ve monitör tamınlama/konumlandırma ayarları tek pencere üzerinden yapılıyor Monitör çözünürlüğünü ayarlamak istediğinizde, yalnızca olumlu sonuç verebilecekler gösteriliyor

Pratik Yenilikler

Şu 2 yenilikten bahsetmekte fayda var Birincisi, ekranın sağ alt köşesindeki saydam "masaüstü göster" ve yukarı doğru açılan sistem tepsisi

"Masaüstü Göster"

Yukarı doğru açılan "Sistem Tepsisi"

Sistem İkonları Kaldırabiliyor

Sistem kutusundan, Windows 7 ile gelen ikonlardan istediğinizi gizleyebilirsiniz Örneğin, saat'i gizleyebilirsiniz

Gizli Kenar Araçları (Gadgets)

Windows Vistada gelen kenar araçlarını (Gatgets), Windows 7'de gizlenmiş olarak göreceksiniz Vistada bulunan kenar araçlarından farklı bir özellik bulunmuyor Kenar çubukları (Gatgets) açmak için resimdeki yolu izlemeniz gerekiyor

Görünüm Özelleştirmeleri:

Masaüstü kullanımı ile ilgili yapılan en büyük değişikliklerden biri de görünüm özelleştirmeler tarafından gerçekleştirilmiş diyebiliriz Temalar arasındaki geçiş hızı gayet başarılı Dilediğiniz değişikliği kısa sürede etkin hale getirebiliyorsunuz

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com