![]() |
Coreldraw Graphics Suite X4 Kurulum (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Coreldraw Graphics Suite X4 Kurulum (Resimli Anlatım)Programın Full'unu İSteyenler konuya mesaj atsınlar ![]() lütfen pm atmayınız ![]() ![]() Corel, Adobe Illustrator’a karşı gösterilen az sayıdaki alternatif yazılımlardan olan CorelDraw paketini güncelledi ![]() ![]() ![]() CorelDraw X4 ile biçim (format) desteği de genişliyor: Microsoft Office Publisher, Illustrator CS3, Photoshop CS3, PDF sürüm 8, AutoCAD DXF, DWG ve Painter X ![]() Yazılım paketinin en fazla dikkat çeken yeni özelliklerinden bir tanesi “Straighten Image” (Resim Düzleştirme): Corel bu özelliğin tarayıcıdan geçen resimleri veya farklı bir açıdan çekilmiş fotoğrafları çabucak ve kolayca dümdüz hale getirebildiğini iddia ediyor ![]() Üç endüstri lideri uygulama içeren ürünün kullanımı kolay grafik süiti, üretkenliği geliştirerek güçlü grafik tasarımı çözümleri sağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programın tanıtım videosu http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YÜkleme: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resimli anlaımı indirmek için: illegal link yasaktır ![]() Programın Demene Sürümü: Burdan İNdir İlacını İSteyenler Yukardaki Linkden İndirmesin konuya mesaj yazıp isteyenlere göndericem ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|