![]() |
Hamachi İle Cs 1.6 Nasıl Oynanır ? ( Resimli Anlatım ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamachi İle Cs 1.6 Nasıl Oynanır ? ( Resimli Anlatım )Merhaba, Bu yazımda Hamachi programı ile Counter Strike 1 ![]() ![]() Adım 1 : Hamachi Nedir? Hamachi, internet üzerinden arkadaşlarınızda oyun oynayabileceğiniz, dosya paylaşımı yapabileceğiniz bir sanal ağ yaratır ![]() ![]() ![]() Adım 2 : Hamachi'yi innDirin Hamachi, Türkçe dil desteğine sahiptir ![]() ![]() ![]() Adım 3 : Hamachi'yi Kurun Programı innDirdikten sonra kurulum dosyasını açın ve "İleri" komutuyla programı sisteminize kurun ![]() Adım 4 : Hamachi'yi Çalıştırın Kurulum işlemi bittikten sonra Hamachi'yi çalıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 5 : Hamachi'ye Bağlanın Ve Hamachi'nin ana penceresini açın ![]() ![]() ![]() ![]() Adım 6 : Programı Kapatın Programın görev çubuğundaki simgesine sağ tıklayıp Çık yazısına tıklayın ve programı kapatın ![]() ![]() Adım 7 : Kayıt Defterinden Gerekli Ayarları Yapın Programın kapalı olduğundan emin olduktan sonra Başlat>Çalıştır'ı açın ve regedit komutunu yazın ![]() ![]() ![]() ![]() Resim 1 Adım 8 : Programı Yeniden Çalıştırın Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden gerekli işlemi yaptıktan sonra programı yeniden çalıştırın ![]() ![]() Adım 9 : Hamachi'de Ağ Yaratın / Bir Ağa Katılın İsterseniz ana pencerede bulunan alttaki simgelerden en sağdakine tıklayıp, oradan da Ayarlar sekmesine tıkladıktan sonra Lakabı Değiştir butonundan lakabınızı değiştirebilirsiniz ![]() Gelelim ağ yaratmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resim 2 Yeni ağ yarat butonuna bastıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran gelecek ![]() ![]() Resim 3 Buradan Ağ adı kısmına, dilediğiniz bir isim yazın ![]() ![]() Ağ Şifresi kısmına ise, ağ şifrenizi yazın ![]() ![]() Ve Yarat butonuna tıklayın ![]() Artık ağınız yaratılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resim 2'de görüldüğü gibi, oradan Bir ağa katıl yazısına tıklayın ![]() ![]() ![]() Resim 4 Arkadaşınız sizin ağınıza ya da siz onun ağınıza katıldığında, birbirinizi programın ana penceresinden görebileceksiniz ![]() Adım 10 : Counter Strike 1 ![]() Aynı ağda bulunduğunuzdan emin olduktan sonra CS 1 ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|