Kümbet Köyü Kadirli Osmaniye |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kümbet Köyü Kadirli OsmaniyeKümbet Köyü Kadirli Bilgileri - Kümbet Köyü Hakkında -Kümbet Köyü Tanıtımı - Kümbet Köyü Resimleri İlçe: KADİRLİ - İl: OSMANİYE Köy Muhtarı: Bilgi Yok Muhtarlık Erişim Bilgileri:Bilgi Yok Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/776 1997/778 İle Uzaklığı: 40 km İlçeye Uzaklığı: 7 km Rakım: 62 m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Kümbet Köyü Osmaniye nin Kadirli İlçesine baglıdır Köy nüfusu yaklaşık olarak 1000 kişidir İnsanlar genelde geçimlerini tarım ve hayvancılık ile saglar 2000 yılında Türkiye nin sayılı okullarından birisi Kümbet Köyüne yapılmıştır ve halen hizmetine İlkögretim Okulu olarak devam etmektedir Okulda 20 derslik 2 fen labaratuvarı, 2 bilgisayar labaravutavrı, 1 adet yemekhane, 1 adette beden egitimi salonu bulunmaktadır Ayrıca toplantı, tanıtım gibi amaçlarla kullanılmak üzere konferans salonuda mevcuttur Kapasitesi yaklaşık 300 kişiliktir Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|