Hacıobası Köyü Manavgat Antalya |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacıobası Köyü Manavgat AntalyaHacıobası Köyü Manavgat Bilgileri - Hacıobası Köyü Hakkında - Hacıobası Köyü Tanıtımı - Hacıobası Köyü Resimleri İlçe: MANAVGAT - İl: ANTALYA Köy Muhtarı: HASAN ALİ GÜL Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 0 (242) 758 62 43 Cep Telefonu: 0 (537) 931 09 77 Antalya Bilgiler Nüfus 2152 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 07600 Alan Kodu 0242 Yönetim Coğrafi Bölge Akdeniz Bölgesi İl Antalya İlçe Manavgat Web Sitesi Hacıobası, Antalya ilinin Manavgat ilçesine bağlı bir köydür hacıobası adını köye ilk yerleşen hacı ağa adlı şahıstan alır Kültür etli nohutkesgah,pilav,salata Coğrafya Antalya iline 91 km, Manavgat ilçesine 14 km uzaklıktadır İklim Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 2000 2152 1997 1214 Ekonomi Köyün ekonomisi turizm ve az miktarda çiftçiliktir Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadırköyün ilkokulunda 1´,2,3,4,5, sınıflara eğitim verilmektedir Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|