|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ali, baykal, bilgileri, eşme, ilköğretim, okulu, uşak, öğretmen |
Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme UşakÖğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1964 yılında Kemer Köyü İlkokulu adı ile tek dershane olarak eğitim ve öğretime başlamıştır 1983 yılına kadar tek dershane ile ve iki öğretmenle devam etmiştir 1983 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile iki dershane ilave edilmiştir 1989 yılına kadar üç dershane, beş öğretmen ve ikili öğretimle devam edilmiştir 1989-1990 öğretim yılında M E B genelgesi doğrultusunda tüm şartlar zorlanarak normal öğretime geçilmeye çalışılmış , bu meyanda il makamınca acilen ödenek ayrılarak iç onarım sonucunda bir dershane ikiye bölünmüş, araç odası ile mutfak arasındaki duvar kaldırılarak toplam iki geçici dershane daha kazandırılmıştır 2005 yılında hayırsever sanayici Önder BAYKAL ve Uşak Valiliği arasında yapılan protokol ile 22 Ağustos 2005 tarihinde temel atılarak inşaata başlanmış, Önder BAYKAL tarafından merhum babası Öğretmen Ali BAYKAL adına 12 derslikli ek bina, oyun parkı, çeşitli spor tesisleri ve örnek düzeyde bir çevre düzenlemesi yapılmış ve eski binalar yıkılmıştır Okulumuzun adı 06/09/2006 tarih ve 300-14946 sayılı Valilik Makamı oluru ile “ÖĞRETMEN ALİ BAYKAL İLKÖĞRETİM OKULU”na dönüştürülmüş![]() 2006-2007 Öğretim yılında hizmete açılmıştır Okulumuza yeni bina yaptıran Önder BAYKAL tarafından imzalanan protokol gereğince ”ÖĞRETMEN ALİ BAYKAL İLKÖĞRETİM OKULU” ismi verilmiştir Okulumuz gündüzlü ve karmadırBİNANIN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır Tüm bölümlerinde elektrik vardır Kullanım suyumuz vardır Tuvaletlerimiz kanalizasyona bağlıdır Okulumuzda 1 tane Fen ve Teknoloji laboratuarı,1 tane Bilişim ve Teknoloji sınıfı laboratuarı vardır![]() Okulumuzda atölye yoktur Okulumuzda arşiv odası vardır![]() Okulumuzda spor salonu yoktur ![]() Bahçemizde ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları her öğretim yılı sürdürülmektedir ![]() G- Bir adet müdür odamız vardır Bir adet Müdür Yardımcısı odası, bir adet Öğretmenler odamız vardır 1 adet kütüphane salonu,1 adet konferans salonu, 1 adet çok amaçlı salon vardır Okulumuzda kadrolu altı tane sınıf öğretmeni vardır Kadrolu olarak fen ve teknoloji, matematik, Türkçe, İngilizce öğretmeni;Görevlendirme ile 1 anasınıfı öğretmeni,1,1 sosyal bilgiler öğretmeni,1 beden eğitimi öğretmeni, 1 bilgisayar öğretmeni,1 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni bulunmaktadır Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eşme Okulun Telefonu: (0276) 414 15 16 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Üç Eylül Mah Kemer Cad No:38Okulun Web Adresi: http://www alibaykalioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: esmealibaykal@gmail comOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|