Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, baykal, bilgileri, eşme, ilköğretim, okulu, uşak, öğretmen

Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme Uşak

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri Eşme Uşak

Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu İletişim

Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1964 yılında Kemer Köyü İlkokulu adı ile tek dershane olarak eğitim ve öğretime başlamıştır1983 yılına kadar tek dershane ile ve iki öğretmenle devam etmiştir 1983 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile iki dershane ilave edilmiştir 1989 yılına kadar üç dershane, beş öğretmen ve ikili öğretimle devam edilmiştir 1989-1990 öğretim yılında MEB genelgesi doğrultusunda tüm şartlar zorlanarak normal öğretime geçilmeye çalışılmış , bu meyanda il makamınca acilen ödenek ayrılarak iç onarım sonucunda bir dershane ikiye bölünmüş, araç odası ile mutfak arasındaki duvar kaldırılarak toplam iki geçici dershane daha kazandırılmıştır2005 yılında hayırsever sanayici Önder BAYKAL ve Uşak Valiliği arasında yapılan protokol ile 22 Ağustos 2005 tarihinde temel atılarak inşaata başlanmış, Önder BAYKAL tarafından merhum babası Öğretmen Ali BAYKAL adına 12 derslikli ek bina, oyun parkı, çeşitli spor tesisleri ve örnek düzeyde bir çevre düzenlemesi yapılmış ve eski binalar yıkılmıştır Okulumuzun adı 06/09/2006 tarih ve 300-14946 sayılı Valilik Makamı oluru ile “ÖĞRETMEN ALİ BAYKAL İLKÖĞRETİM OKULU”na dönüştürülmüş

2006-2007 Öğretim yılında hizmete açılmıştırOkulumuza yeni bina yaptıran Önder BAYKAL tarafından imzalanan protokol gereğince ”ÖĞRETMEN ALİ BAYKAL İLKÖĞRETİM OKULU” ismi verilmiştirOkulumuz gündüzlü ve karmadır

BİNANIN ÖZELLİKLERİ:
Okulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır Tüm bölümlerinde elektrik vardır Kullanım suyumuz vardır Tuvaletlerimiz kanalizasyona bağlıdır Okulumuzda 1 tane Fen ve Teknoloji laboratuarı,1 tane Bilişim ve Teknoloji sınıfı laboratuarı vardır

Okulumuzda atölye yoktur Okulumuzda arşiv odası vardır
Okulumuzda spor salonu yoktur

Bahçemizde ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları her öğretim yılı sürdürülmektedir

G- Bir adet müdür odamız vardır Bir adet Müdür Yardımcısı odası, bir adet Öğretmenler odamız vardır1 adet kütüphane salonu,1 adet konferans salonu, 1 adet çok amaçlı salon vardır Okulumuzda kadrolu altı tane sınıf öğretmeni vardır Kadrolu olarak fen ve teknoloji, matematik, Türkçe, İngilizce öğretmeni;Görevlendirme ile 1 anasınıfı öğretmeni,1,1 sosyal bilgiler öğretmeni,1 beden eğitimi öğretmeni, 1 bilgisayar öğretmeni,1 din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni bulunmaktadır

Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eşme
Okulun Telefonu: (0276) 414 15 16
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Üç Eylül Mah Kemer Cad No:38
Okulun Web Adresi: http://wwwalibaykalioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: esmealibaykal@gmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com