|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kemaliye, muğla, okulu, ortaca |
Kemaliye İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kemaliye İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaKemaliye İlköğretim Okulu Hakkında - Kemaliye İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemaliye İlköğretim Okulu Resimleri - Kemaliye İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kemaliye İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONOMUZ: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu umutlarının gerçekleştiği model bir okul yaratmak ![]() MİSYONUMUZ: * Öğrencilerimize okul öncesinden başlayarak çağdaş bir eğitim vermek için varız ![]() * Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız ![]() * Çevremize de eğitim vermek için varız ![]() * Severek gelebildikleri bir okul ortamı hazırlamak için varız ![]() * Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız Kemaliye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252 282 27 99 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kemaliye Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250-300 TL Kemaliye İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|