|
|
Konu Araçları |
aydınlar, bilgileri, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca |
Aydınlar İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aydınlar İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaAydınlar İlköğretim Okulu Hakkında - Aydınlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Aydınlar İlköğretim Okulu Resimleri - Aydınlar İlköğretim Okulu İletişim Aydınlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ: Bünyesindeki tüm yaş gruplarının yeteneklerini geliştirebilecek imkanları sağlayan,ülkemizde ve bölgemizde tercih edilen bilim ve kültür merkezli bir örgün eğitim kurumu olmak MİSYONUMUZ: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, milletini ve vatanını seven,milli kültür ve ahlaki değerlerle donanmış,okuyan,inceleyen,araş tıran,sorgulayan,ken dine güvenen,insani değerlerini ön planda tutan,görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek Aydınlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: 252 2828385 Okulun Faksı: 252 2825142 Okulun Adresi: ARIKBAŞI MAH HALİL İBRAHİM TOLGA CAD Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 391099@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIK: 80 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 1 KM Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250-300 TL Aydınlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|